Biznis
28.03.2019. 14:52
R.E.

RŽD Internešnl“ na konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona

photo.jpg

Delegacija „RŽD Internešnl“ d.o.o. bila je aktivni učesnik šeste Biznis-konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona“, posvećene modernizaciji i razvoju saobraćajne i logističke infrastrukture u zemljama Balkanskog poluostrva.

Učesnici Foruma bili su i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Ministarstva infrastrukture Republike Slovenije, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, velike međunarodne i logističke kompanije i drugi počasni gosti.

Tokom konferencije predstavnici „RŽD Internešnl“ d.o.o. govorili su o delatnostima kompanije, savremenim tehničkim rešenjima i tehnologijama, koje primenjuje Holding „Ruske železnice“ o.a.d. i „RŽD Internešnl“ d.o.o. u Rusiji i inostranstvu. U okviru zasedanja okruglog stola i sastanaka sa poslovnim partnerima razmenjena su mišljenja o aktuelnom stanju saobraćajne infrastrukture regiona i uticaju investicija u izgradnju železničkih i drumskih saobraćajnih koridora na razvoj teretnog prevoza.

Ključne teme konferencije bile su automatizacija saobraćaja, tekući i budući projekti za usavršavanje saobraćajne infrastrukture Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, kao i niz drugih pitanja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
27.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve