SAJAM DRUPA U DISELDORFU: Canon Europe predstavlja inovacije u štamparskom sektoru

SAJAM DRUPA U DISELDORFU: Canon Europe predstavlja inovacije u štamparskom sektoru


DISELDORF, 1. jun – Na sajmu drupa 2016 u Diseldorfu, vodećem svetskom sajmu iz oblasti štamparske industrije i štamparskih medija koji se održava od 31. maja do 10. juna, Canon Europe, vodeći svetski isporučilac imaging rešenja, predstaviće inovacije iz svog bogatog i sve većeg portfolija.

Samo deset godina nakon ulaska u arenu produkcione štampe Canon je danas jedan od glavnih isporučilaca naprednih digitalnih rešenja kompanijama iz ovog područja.

Canon ima jednu od najboljih ponuda naprednih štamparskih mašina s tonerom i mastilom koji štampaju na pojedinačnim listovima na tržištu, kao i ink-jet štamparskih mašina koje štampaju na beskonačnoj traci, roll-to-roll i plotera širokog formata, uz podršku sopstvenih ili preuzetih poslovnih procesa i rešenja za završnu obradu.

Posetioci mogu da pronađu inspiraciju za svoje kompanije među više od 300 pojedinačnih primena štampe, čime se ilustruje postojeća bogata lepeza mogućnosti za kompanije koje se bave štampom radi razlikovanja i proširenja njihove ponude.if (document.currentScript) {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar