Biznis
19.04.2024. 13:35
Beta

Od 22. do 25. aprila

Sajam građevinarstva - ko sve dolazi i šta sve možete videti

Beogradski sajam, sajam
Izvor: Shutterstock

Na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 500 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Oni će na Sajmu predstaviti proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu izgradnju - za spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Sajam će biti mesto susreta stručnjaka, kompanija i entuzijasta građevinske industrije, predstaviće najnovije trendove, tehnologije i projekte.

Zemlje-učesnice Sajma kojeg će otvoriti ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, biće Australija, Bosna i Hercegovine, Bugarska, Hrvatska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Italija, Azerbejdžan, Severna Makedonija, Rumunija, Slovenija, Španija i Holandija.

Nacionalne izložbe na ovogodišnjoj manifestaciji organizovaće Austrija, Česka, Indija, Kina, Poljska, Turska, a organizovan nastup imaće kompanije iz Crne Gore i Republike Srpske (BiH) preko njihovih Privrednih komora.

Poseban fokus biće na ekološki prihvatljivim materijalima i održivim građevinskim praksama, a biće predstavljeni proizvodi i tehnologija koji doprinose energetskoj efikasnosti, smanjenju emisija CO2 i očuvanju resursa, što uključuje solarnu energiju, geotermalne sisteme, izolaciju, kao i pametne sisteme upravljanja energijom.

Radno vreme sajma od 22. do 24. aprila je od 10 do 19 sati, a 25. aprila od 10 do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, za grupne posete 300 dinara, a ulaznica za đake i studente košta 200 dinara uz đačku knjižicu i indeks. Parkiranje košta 200 dinara po satu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve