Sensation i Mega lex potpisali ugovor o saradnji

Sensation i Mega lex potpisali ugovor o saradnji


Predstavnici energetskog pića i košarkaškog kluba potpisali ugovor na dve godine, zmaj na dresovima najveće senzacije ABA lige

Sensation, piće koje razbija monotoniju, od sada je i oficijelno piće KK Mega Leks. Predstavnici Sensation-a i košarkaškog kluba potpisali su ugovor na dve godine. Stoga će nova amajlija na dresovima naredne dve sezone biti moćni, senzacionalni zmaj, kao simbol sreće, nepresušne energije, veštine i odlučnosti za pobedu.

Osvežavajuće piće Sensation bogato mineralima, smanjene energetske vrednosti i bez veštačkih zaslađivača i boja, sa prirodnom aromom limete i kiwana, od sada postaje puna podrška KK Mega Leks, njihovim sjajnim igračima i članovima kluba.

Uz malo kalorija i sa prirodnim sastojcima SENSATION je postao hit i svrstao se među najtraženija gazirana pića. Od sada će Sensation razbijati monotoniju i pružati punu podršku košarkašima Mega Leksa. Senzacionalni Mega Leks ima senzacionalnu publiku, koja u novoj sezoni može da očekuje brojna iznenađenja od Mega Leksa i Sensation-a.

Dođite da zajedno navijamo i razbijamo monotoniju uz pomoć snažne ekipe i krilatog zmaja!document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar