Biznis
08.08.2019. 14:23
Promo

SIMBOL KOMFORA I PRESTIŽA: Sve prednosti života u Skyline Belgrade-u

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Da li ste ikada zamišljali svoje savršeno jutro na osunčanoj terasi, uz miris sveže, tek skuvane kafe i utočište za sebe i članove svoje porodice? Na jednoj od najprestižnijih lokacija u srcu Beograda uveliko se gradi Skyline Belgrade, stambeno–poslovni kompleks koji će vam pružiti upravo ovakav ugođaj o kome maštate.

Ovde i najzahtevniji kupci mogu da zadovolje svoj sofisticirani ukus i odaberu jednu od ponuđenih struktura stana - od dvosobnog do petosobnog, ali posebnu pažnju obraćaju i na druge ključne kriterijume. Osim kvaliteta gradnje, vode računa o lokaciji i kvadraturi stana, spratnosti, i naravno o pouzdanosti investitora. Svi ovi aspekti čine savršenu celinu čiji je svaki navedeni element podjednako bitan.

Kako je Ulica kneza Miloša jedna od najpopularnijih lokacija u prestonici, Skyline Belgrade će predstavljati impresivni početak ulice koju krase ambasade, Vaznesenjska crkva i Pionirski park. Sve ove karakteristike dodatno utiču na vrednost nekretnina, a kupci dobijaju mnogo više od stana, jer "Skyline Belgrade" nije samo stambeni objekat već simbol komfora, hedonizma i prestiža.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto: promo

Živeći u ovakvom stambenom kompleksu štedite svoje vreme, jer je sve što je jednoj porodici potrebno nadohvat ruke. Počnite jutro u "Spa & Gym" zoni sa teretanom i najvećim privatnim bazenom u Beogradu, uživajte u sunčanim danima sa članovima svoje porodice u parku Tri ključa ili na kraju dana opustite se sa vama bitnim i dragim osobama u nekom od kafea i restorana, na Skyline pjaceti.

Budući stanari i korisnici kompleksa moći će da koriste usluge brojnih luksuznih restorana, barova i prodavnica u sklopu Skyline platoa. Profesionalno održavanje garantuje hitne intervencije, kao i investiciono održavanje kompleksa, dok će recepcija, video nadzor 24 sata, kao i kartični pristup omogućiti potpunu bezbednost stanara. Pored toga, svim
stanarima kompleksa na raspolaganju će biti podzemna garaža na šest nivoa, tako da neće morati da brinu zbog gužve i nedostatka parking mesta, koji često predstavljaju problem na lokacijama u centru prestonice.

Kao dokazani lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu, investitor projekta, AFI Europe, prisutan je na našem tržištu od 2005. godine sa svojim projektima, "Airport City Belgrade" i "Central Garden". Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – "CBS International", koja je deo "Cushman & Wakefield" grupe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
-1°C
09.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve