SKYLINE BELGRADE: Najisplativija investicija – kupovina stana na prestižnoj lokaciji

SKYLINE BELGRADE: Najisplativija investicija – kupovina stana na prestižnoj lokaciji


Svako od nas ima svoje želje i prohteve kada je reč o odabiru stana u kojem planiramo da provedemo veliki deo života i koji bi trebalo da predstavlja našu oazu mira i utočište za sve članove porodice.

Prilikom kupovine stana važno je voditi se ključnim kriterijumima, kao što su kvalitet gradnje, pouzdan investitor, kvadratura stana, spratnost, kao i lokacija nekretnine.

Najpopularnije nekretnine su one koje se nalaze u samom srcu prestonice, a imidž pojedinih ulica u gradu raste usled ulaganja, investicija i rekonstrukcija.

Jedna od najslavnijih ulica u centru Beogradu, svakako je Ulica kneza Miloša, koju krase brojne ambasade, arhitektonski značajne građevine, Vlada Republike Srbije, Pionirski park, Vaznesenjska crkva i brojni drugi lokaliteti koji ovu ulicu čine veoma poželjnim izborom kada je reč o kupovini nekretnine. Poslednjih godina Ulica kneza Miloša postala je izuzetno privlačna stranim investitorima, koji su prepoznali vrednost i potencijal ove lokacije i odlučili da ulože u izgradnju novih stambeno-poslovnih objekata. Ovakvi potezi nagoveštavaju značajan porast vrednosti nekretnina u ovoj ulici koji će u budućnosti tek doći da izražaja, tako da kupovina nekretnine na ovoj lokaciji predstavlja i mudru investiciju u budućnost.

Upravo jedan od ovakvih projekata jeste i Skyline Belgrade, jedinstveni stambeno-poslovni kompleks, koji će sa svoje 3 kule predstavljati jedan od simbola prestonice. Imajući u vidu da će se kyline Belgrade nalaziti na samom početku Ulice kneza Miloša, imaće i ulogu impresivne kapije koja dočekuje sve one koji se zapute u ovu ulicu. Osim elegantne i sofisticirane arhitekture, komforni stanovi prvoklasnog kvaliteta, sa strukturama od dvosobnog do petosobnog, zadovoljiće zahteve i najizbirljivijih hedonista.

Unutar Skyline kompleksa nalaziće se najsavremenija Spa&Gym zona sa teretanom i najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, a park Tri ključa biće pretvoren u pravu zelenu oazu za relaksaciju i uživanje. Profesionalno održavanje garantuje tekuće održavanje, hitne intervencije, kao i investiciono održavanje kompleksa, dok bezbednost stanara podrazumeva video nadzor 24 sata, kao i kartični pristup. Pored toga, svim stanarima kompleksa na raspolaganju će biti podzemna garaža na šest nivoa, tako da neće morati da brinu oko gužve i nedostatka parking mesta, koji predstavljaju čest problem na lokacijama u centru prestonice.

Odaberite za sebe i svoje najmilije ušuškan dom na prestižnoj lokaciji, koji će vam obezbediti miran i spokojan život uz sve prednosti života u centru grada.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar