SLATKA SARADNJA: Poslastičar Zdravko Gavrilović brend ambasador “Dijamanta”

SLATKA SARADNJA: Poslastičar Zdravko Gavrilović brend ambasador “Dijamanta”


“Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao. Čast mi je i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša”, kaže poznati poslastičar

 Vrhunski poslastičar Zdravko Gavrilović novi je brend ambasador kompanije Dijamant, vodećeg proizvođača margarina koji je već decenijama neizostavni sastojak svakog dobrog kolača.

PET_6163U lounge baru Tranzit, u modenskom delu Beograda, Savamali, Zdravko je pripremajući neodoljive, tradicionalne poslastice u modernom ruhu pokupio sve simpatije svojom skromnošću iako su se njegovim kolačima sladile mnoge poznate zvezde, poput Pirsa Brosnana, Princa Čarlsa, Novaka Đokovića, Žarka Paspalja, Đorđa Balaševića.

PET_6323„Prava je umetnost, kada u svakom trenutku možeš da se snađeš sa onim što imaš, međutim za pripremu najboljih poslastica, uvek koristim Dijamant margarin, jer njegova struktura najbolje sjedinjuje sve ostale sastojke. Svaki kolač pretvori u remek delo. Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao. Čast mi je i zadovoljstvo što ću nositi titulu brend ambasadora kompanije kao što je Dijamant i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša.” – rekao je Zdravko Gavrilović.

PET_6182

„Ovo je jedna lepa, slatka priča o spajanju dva uspešna brenda. Sa jedne strane, Zdravka Gavrilovića, jednog od naših najuspešnijih poslastičara, dobitnika medalje na Svetskom kupu poslastičarstva u Luksemburgu i sa druge strane kompanije Dijamant, lidera na tržištu Srbije u proizvodnji margarina koji domaćicama pomažu da ostvare svoje najslađe snove. Cilj ove saradnje jeste da probudi kreativnost kod naših korisnica, i sigurni smo da će one, zahvaljujući  Zdravkovim receptima i savetima i svakako Dijamant margarinima, doći do novih ideja koje će im omogućiti da prenesu ljubav na svoje najmilije – izjavio je Vladimir Milović, direktor marketinga kompanije Dijamant.

PET_6305Svoju ljubav prema slatkom zadovoljstvu Zdravko Gavrilović neguje kroz iskustvo dugo 22 godine, tokom kojih je osvajao mnoge medalje i priznanja i nije neobično što je kompanija Dijamant izabrala baš njega. Sigurni smo da će ova saradnja, na zadovoljstvo mnogih, iznedriti brojne kako tradicionalne tako i moderne poslastice, a da kada se u sve njih umeša i ljubav nastaje savršenstvo ukusa!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar