SPECIJALNA PONUDA KREDITA ZA PREDSTOJEĆU SETVU: Banca Intesa i ove godine na Sajmu poljoprivrede u Šapcu

SPECIJALNA PONUDA KREDITA ZA PREDSTOJEĆU SETVU: Banca Intesa i ove godine na Sajmu poljoprivrede u Šapcu


U cilju pružanja podrške razvoju sektora agrara, Banca Intesa i ove godine tradicionalno učestvuje na Sajmu poljoprivrede u Šapcu, koji će biti održan 8. i 9. marta.

U susret prolećnoj setvi, Banca Intesa je svojim klijentima pripremila set kredita sa povoljnom kamatnom stopom, optimalnom ročnošću i dinamikom otplate koja uvažava sezonalnost poljoprivrede. Banka će na sajmu predstaviti specijalnu ponudu dinarskih kedita za setvu, investicionih kredita i kredita za podršku IPARD programima u evrima, povoljne kredite za nabavku goriva i repromaterijala u dinarima, kao i dinarske zajmove za nabavku obrtnih sredstava koje je uvrstila u ponudu u saradnji sa opštinom Bogatić i drugim lokalnim samoupravama.

„Banca Intesa je ponudu svojih proizvoda u potpunosti podredila potrebama poljoprivrednika, što potvrđuje i učinak koji beležimo u oblasti kreditiranja agrarnog sektora. Ponosni smo na činjenicu da smo tokom prošle godine podržali registrovana poljoprivredna gazdinstva sa oko 57 miliona evra kredita i ostvarili rast portfolia od preko šest odsto, dok smo u programu subvencionisanih kredita učestvovali sa više od 20 odsto u iznosu”, izjavila je Maja Andonov, direktor Sektora za poslovanje sa malim biznisom Banca Intesa.

Jedanaesti po redu Sajam poljoprivrede u Šapcu okupiće veliki broj izlagača iz svih krajeva Srbije i omogućiti posetiocima da razmene znanja i iskustava. Ova tradicionalna manifestacija biće i prilika za sve zainteresovne poljoprivrednike da u direktnom razgovoru sa predstavnicima Banca Intesa saznaju više o tome na koje načine im banka može pomoći da unaprede poslovanje svojih gazdinstva i povećaju proizvodnju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar