Biznis
29.10.2019. 12:00
Promo

Bez obzira da

SPECIJALNI USLOVI: Direktno do cilja – gotovinski i krediti za refinansiranje

direktna-banka-gotovisnki-krediti-upadljivo-niza-kamata.png

Bez obzira da li razmišljate o opremanju stana, kupovini nove tehnike, putovanju ili želite da pokrijete postojeća dugovanja, sada je

Bez obzira da li razmišljate o opremanju stana, kupovini nove tehnike, putovanju ili želite da pokrijete postojeća dugovanja, sada je pravo vreme za realizaciju planova. Direktna Banka do 21.12.2019. godine nudi specijalne uslove i nižu kamatnu stopu za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje, sa periodom otplate do 95 meseci, kao i dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje za penzionere sa uključenim životnim osiguranjem.

Gotovinski i krediti za refinansiranje odobravaju se u maksimalnom iznosu do 4 miliona dinara, bez troškova održavanja kredita, kao i bez depozita i učešća, a odgovor na zahtev možete da dobijete već u roku od jednog radnog dana. Gotovinski krediti i krediti za
refinansiranje za penzionere odobravaju se u maksimalnom iznosu do 1,2 miliona dinara, takođe bez troška za održavanje kredite, bez depozita i učešća, uz mogućnost odobrenja za jedan radni dan. Krediti za penzionere uključuju životno osiguranje čiji trošak snosi Banka.

Ukoliko postoji cilj o kome maštate, ali vam mesečni budžet ne dozvoljava da ga i realizujete, pravo je vreme da potražite direktnu podršku po specijalnim uslovima.

Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na sajtu Direktne Banke: www.direktnabanka.rs

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve