Starbaks u Beogradu otvara se u aprilu

Starbaks u Beogradu otvara se u aprilu


Vest koju su mnogi beograđani čekali… Prva kafeterija međunarodnog lanca Starbaks (Starbucks) biće otvorena u Beogradu 16. aprila, u šoping centru “Rajićeva” koji se nalazi u Knez Mihailovoj ulici.

Adam Mularuk, predsednik za Starbaks u kompaniji Amrest, koja je rukovodilac kafeterija tog brenda za region centralne Evrope, rekao je da se izuzetno raduje otvaranju objekta Starbaksa u Srbiji, jer se radi o zemlji sa bogatom tradicijom ispijanja kafe.

– Nama je zadovoljstvo što cemo postati njen deo, stvaranjem mesta na kojem potrošaci mogu da uživaju u kafi visokog kvaliteta i otkriju našu strast – rekao je Mularuk.

Kako se navodi u saopštenju, karta pića u beogradskoj Starbaks kafeteriji sastojaće se iz svih standardnih, kao i prolećnih promotivnih napitaka. Širok izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije. Osim toga, u kafeteriji će moći da se kupe i pakovanja kafe u zrnu, klasične Starbaks šolje, sezonske kolekcije šolja koje čuvaju toplotu i razni brendirani proizvodi, kao što su aparati za kafu i porcelan.
Kompanija Starbaks osnovana je 1971. u američkom gradu Sijetlu a sada ima više od 30.000 prodajnih mesta širom sveta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar