Biznis
02.09.2019. 12:40
Promo

Kompanija m:tel je

START PAKET: Startuj najbolji net

start-paket-dopuna.jpg

Kompanija m:tel je pripremila neodoljive ponude ne samo za svoje postojeće korisnike, već i za one koji to tek trebaju

Kompanija m:tel je pripremila neodoljive ponude ne samo za svoje postojeće korisnike, već i za one koji to tek trebaju da budu. Za sve one koji će ljeto i svoje odmore provesti u BiH, a potrebna im je povezanost i nesmetana komunikacija, m:tel nudi rješenje u Dopuna:Start paketima.

Kupovinom jednog od ovih pripejd paketa po cijeni od samo 4 KM dobijte broj i bonuse od: o 4 KM na bonus računu za razgovore i poruke prema svim mrežama u BiH u trajanju od 30 dana od dana aktivacije, ili o 15 GB mobilnog interneta u m:tel mreži u trajanju od pet dana od dana aktivacije.

Budući da je moguće aktivirati samo jedan od ponuđenih bonusa, odaberite ono što vam najviše odgovara. Aktivacija je jednostavna, pozivom *104#, odnosno *105# A ako želite još, možete uvijek da se dopunite novom dozom neta, poruka ili minuta razgovora kroz
Dopuna tarifne opcije, online putem web stranice www.mtel.ba, putem aplikacije m:go ili pozivom na *100# m:tel Dopuna:Start pakete možete da nabavite na Nestro pumpama i kioscima obilježenim Dopuna zastavicama, širom BiH, kao i na svim m:tel prodajnim mjestima.

Uživajte u bezbrižnoj komunikaciji i ostanite povezan i u toku svog odmora. Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
23.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve