Statueta “Kapetan Miša Anastasijević” dodeljena Veselinu Jevrosimoviću za najboljeg privrednika Srbije

Statueta “Kapetan Miša Anastasijević” dodeljena Veselinu Jevrosimoviću za najboljeg privrednika Srbije


Predsedniku i vlasniku kompanije Comtrade nagrada je dodeljena sinoć u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu. Ova nagrada dodeljena je Jevrosimoviću u okviru projekta “Put ka vrhu” za najboljeg privrednika Srbije, za prezentaciju i afirmaciju Srbije kao softverske nacije u Jugoistočnoj Evropi. Veselin Jevrosimović je nedavno dobio i nagradu za najboljeg privrednika regiona.

“Verovatno je u javnosti prva asocijacija na čoveka čije ime nosi ova nagrada – čuveno Kapetan Mišino zdanje u Beogradu. Verujem da je to ono što u svom radu svi pokušavamo: da izgradimo nešto veće od sebe samih, nešto što će trajati godinama i služiti generacijama, i možda nikada neće ni prestati da se dopunjava i gradi.

U IT industriji, vreme se računa dvostruko brže i za proteklih 20 godina koliko posluje Comtrade, svakodnevni život se iz osnova promenio. Ali, pored tehnologije i softvera koji pokreće čak i obične kućne aparate, osnovne ljudske težnje ostaju iste, a na nama je da svakodnevnicu učinimo lepšom, a tehnologiju humanijom i više dostupnom. Danas, Comtrade sa svojih 4.000 zaposlenih i 32 kompanije u 15 zemalja sveta radi na tome svakoga dana. Jer, tehnologija može da nam pomogne da živimo lakše, učimo brže i stignemo dalje, a uz to nam i oslobodi vreme koje ćemo posvetiti svojim najbližima.

Želim da još jednom u ime svih laureata izrazim svoju iskrenu zahvalnost na ovom, u nacionalnim razmerama velikom priznanju. Sve nas, ono inspiriše za dalji rad na individualnim dostignućima, poslovnim uspesima, društvenom angažovanju, dodatnoj afirmaciji naše zemlje i pružanju primera mlađima, kroz popularisanje poslovne etike i životnih vrednosti, baš kao što je to na sopstvenom primeru činio Kapetan Miša Anastasijević – rekao je Veselin Jevrosimović.

Ovaj Projekat uz logističku podršku Privredne komore Srbije, realizuju Media Invent, Privredna komora Vojvodine i Univerziteti u Beogradu i u Novom Sadu, dok je medijski pokrovitelj Radio-televizija Vojvodine. Dodela nagrada organizovana je u Velikoj sali Save Tekelije u Galeriji Matice srpske.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar