Biznis
10.04.2020. 15:44
Promo

#StayConnected uz Huawei i m:tel!

huawei_p30_serija_mtel_blog.png

Huawei P30 serija je namenjena korisnicima koji od fotografije i telefona očekuju mnogo više. Zapravo, P30 nisu samo telefoni, već super uređaji, sa moćnim kamerama koje će za savršenu fotografiju pronaći svetlo u najvećem mraku, približiti stvari koje želite uslikati, čak i Mjesec, i koje će svet oko vas pretvoriti u umjetničko remek djelo.

P30 serija pametnih telefona je ostavila izuzetan trag u prošloj godini, to je serija koja je pomerila granice fotografisanja dok je P30 Pro model jedan od najboljih telefona današnjice.

Sa posebnom ponudom pri online kupovini, ove telefone možete kupiti po nižoj ceni u m:tel web shop-u. Ukoliko izaberete modele P30 ili P30 Pro dobićete na poklon i Huawei GT2 pametni sat, pravi asistent i trener za sve vaše aktivnosti! Požurite jer ova ponuda vredi do isteka zaliha.

Sa Huawei P30 Lite sve je svetlije, šire i bliže. Sa glavnom kamerom od 48 MP ultra visoke definicije možete uslikati oštre fotografije pri čemu će i najmanji detalji biti kristalno jasni. Veliki FHD ekran od 6,15 inča biće vam platno na kojem ćete uživati u divnim bojama.

Uz Huawei P30 posmatrajte svet iz novih uglova. Otkrijte iznenađenja koja će vam omogućiti Leica trostruki system kamera i pretvorite ih u dragocene uspomene. Ovaj model pruža novu definiciju perspektive i magiju pogleda u prirodi iz širokog ugla. Zahvaljujući pravom makro objektivu, ovaj telefon će vam prikazati i kako izgleda svijet sa najsitnijim detaljima na samo 2,5 cm razdaljine.

Neprestano ćete otkrivati neviđene mogućnosti i potencijal sa savršenim Huawei P30 Pro telefonom. Prvi uređaj na svetu sa četverostrukom Leica kamerom obezbediće vam sve što je potrebno za maksimalnu slobodu kreiranja nezaboravnih trenutaka.

Veličanstvena elegancija i vrhunske mogućnosti ovog telefona predstavljaju pravo umetničko djelo a kombinacija snage, brzine i izdržljivosti pružiće vam mnogo više od očekivanog.

Za više detalja o telefonim iz ove ponude pozovite 0800 50 000 ili posetite www.mtel.ba.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
8°C
23.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve