Biznis
21.06.2021. 14:29
Promo

AIK Banka

Sve što je u filijali, od sada je i online

AIK banka
Izvor: AIK banka / Promo

AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu za sve postojeće, ali i potencijalne klijente, kojima pruža mogućnost da obave sve bankarske usluge „u hodu“, zahvaljujući širokoj ponudi inovativnih digitalnih servisa. Tako, na primer, iz udobnosti svoga doma, uz samo par klikova, možete otvoriti račun ili iskoristiti veliki broj usluga vezanih za štedne proizvode, keš kredite, kreditne kartice, sva plaćanja, konverzije valuta ili prenose sredstava.

AIK Banka je jedina banka na našem tržištu koja nudi svojim klijentima mogućnost dobijanja kredita za refinaniranje i online.

Pandemija korone je promenila bankarstvo i ubzala razvoj digitalnih kanala, kako na globalnom, tako i na lokalnom finansijskom tržištu. Zahvaljujući konstantnom ulaganju u razvoj digitalizacije, praćenju savremenih trendova i potreba naših klijenata, AIK Banka je ove promene dočekala spremno, a tako će biti i ubuduće. Pored brojnih usluga koje naša banka nudi, za svega 10-ak minuta možete aplicirati za online kredit za refinansiranje, dok će se potrebna sredstva naći na računu koji se stvara takođe online, pomoću video identifikacije prilikom procesa apliciranja. Online otvaranje računa od sada je dostupno radnim danima od 8h do 20h, odnosno vikendima od 9h do 19h. Želimo da naši klijenti zaborave na čekanje u redovima i brojne komplikovane procedure i papirologiju, istakao je direktor sektora direktnih kanala AIK Banke Bojan Pavlović.

Za sve proizvode se aplicira u minimalnom broju koraka, svi detalji, potrebna dokumentacija i potrebni koraci do željenog proizvoda prikazani su u samoj aplikaciji AIK online. Dodatne informacije o AIK servisima i ponudi dostupne su i na sajtu www.aikbanka.rs

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Uz AIK Banku rešavate sve u hodu
AIK banka

Brojni online servisi

17.05.2021. 11:57

Uz AIK Banku rešavate sve u hodu

Kao jedan od lidera u modernim bankarskim inovacijama, AIK Banka kontinuirano unapređuje i klijentima omogućava korišćenje najnaprednijih bankarskih usluga. U skladu sa tim i sa željom da novim i postojećim klijentima omogući obavljanje bankarskih poslova u hodu, AIK Banka obezbedila je veliki broj servisa u online okruženju, odnosno bez obaveze odlaska u filijalu banke, uključujući i online otvaranje računa.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
05.08.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve