TEHNOLOŠKA INOVACIJA: Belgrade Waterfront predstavlja Experience Room

TEHNOLOŠKA INOVACIJA: Belgrade Waterfront predstavlja Experience Room


Inovacije u tehnologiji razvijaju se izuzetno brzo u svim oblastima poslovanja, a kada su u pitanju nekretnine – kod nas ih definitivno predvodi Belgrade Waterfront. U Prodajnom centru kompanije, u okviru zgrade BW Residences na Sava Promenadi, posetiocima je na raspolaganju jedinstvena inovacija na tržištu nekretnina u Srbiji – Experience Room!

Ovo tehnološko rešenje nudi mogućnost svim potencijalnim kupcima da, pre nego što odaberu novi stan, dožive svoj novi život u najuzbudljivijem beogradskom kvartu. Kroz nekoliko različitih modula koji su im na raspolaganju, kupci mogu da istraže Belgrade Waterfront, njegovu stambenu ponudu, javne prostore i brojne sadržaje i prepuste se uživanju u nekim od najinspirativnijih atrakcija u epicentru gradskih dešavanja.

Experience room 2

Svi zainteresovani moći će da iskoriste prednosti Experience Room-a u potrazi sa novim stanom već u petak i subotu, 3. i 4.  jula tokom Prodajnog dana, kada će u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi biti predstavljen specijalni izbor stanova u Belgrade Waterfront-u. Svima koji ta dva dana rezervišu nekretninu, arhitekte salona nameštaja „Lusso“ ponudiće i najbolja rešenja za uređenje enterijera.

Samo iskustvo kupovine stana jednako je važno kao i finalna odluka u procesu odabira nekretnine. Zato sa Experience Room-om želimo da našim kupcima pružimo mogućnost da do najsitnijih detalja vizuelizuju svoj život u novom centru grada. I ne samo to. Želimo da im omogućimo da dožive sebe u novom ambijentu, jer je jedino lično, neposredno iskustvo prava potvrda da ste doneli najbolju odluku za svoju budućnost“, istakao je Bojan Bulatović, direktor prodaje kompanije Belgrade Waterfront.

Bojan Bulatović

Bojan Bulatović

Uz impresivno vizuelno i zvučno iskustvo Experience Room-a, kupci mogu da istraže jedan od stanova Belgrade Waterfront-a, prošetaju prostorijama i pogledaju sobe iz različitih uglova. Ovaj dinamičan tehnološki sistem dočarava čak i impresivni noćni pogled sa terase na osvetljeni grad. Virtuelne mogućnosti se ovde ne završavaju, jer se neki od najuzbudljivijih trenutaka u Belgrade Waterfront-u dešavaju na reci. Posle simulirane šetnje onim delom Sava Promenade koji će tek biti izgrađen, korisnici pomoću iPad-a mogu upravljati čamcem kojim se virtuelno voze Savom, a ovo iskustvo upotpunjavaju realistični zvuci rečnih talasa. Uz ove i sve druge tehnološke mogućnosti, Belgrade Waterfront nastavlja da unapređuje iskustvo kupovine za sve koji su u potrazi za nekretninom.

Experience room 3

Ne propustite priliku da isprobate ovu tehnološku inovaciju i zamislite život u novom urbanom gradskom jezgru! Prodajni centar Belgrade Waterfront-a otvoren je svakog dana – od ponedeljka do subote od 8 do 22 časa, a nedeljom od 10 do 22 časa.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar