Biznis
27.11.2018. 13:35
R.E./Foto: Promo

U SUSRET NOVOGODIŠNJIM I BOŽIĆNIM PRAZNICIMA: MTEL Austria, posebna akcija za nove pripejd korisnike

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima kompanija MTEL Austria je pripremila posebnu akciju za sve postojeće i nove prepaid korisnike ove mreže, bez troškova rominga u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Nova ponuda naročito će obradovati sve one koji planiraju da u vreme odmora i praznika putuju u zavičaj, jer će i kao prepaid korisnici uživati u bezbrižnoj komunikaciji i zaboraviti na troškove komunikacije u zavičaju.

Svi korisnici koji do kraja godine aktiviraju tarifne pakete Hallo M i Hallo L neće imati troškove rominga za vreme boravka u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Tarifni paket Hallo M sadrži 500 min/sms i 2GB mobilnog interneta i košta samo 5,90€ dok tarifni paket Hallo L sadrži 1000 min/sms i 3GB mobilnog interneta i košta 9,90€. Minute i SMS-ovi važe prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama mts Srbija, m:tel BiH i m:tel Crna Gora, kao i u Srbiji, BiH i Crnoj Gori za pozive i poruke prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe.

Mobilni internet, u okviru paketa, prepaid korisnici mogu podjednako trošiti u sve četiri zemlje.

Hallo M i Hallo L najlakše je aktivirati pozivom Korisničkog servisa na broj 0800 667 667.

Za one koji još uvek nisu MTEL Austria prepaid korisnici, najjednostavnije je da do 31.12.2018. godine kupe Starter paket po ceni od 9,90 evra uz koji će dobiti 1000 minuta/SMS-ova i 3GB mobilnog interneta, koje će moći koristiti u Austriji, ali i zavičaju bez troškova rominga.

Starter paket, po ceni od 9,90€, moguće je kupiti u svim MTEL Austria prodajnim mestima, većim trgovinskim lancima (Libro, Pagro, Penny, Merkur, BIPA) i benzinskim pumpama (OMV, Shell, BP, Jet, ENI).

Ukoliko još uvek niste pridružili MTEL Austria porodici sada je pravo vreme da postanete korisnik. Krenite opušteno na put u zavičaj i ne zaboravite da uz MTEL Austria nema potrebe da sa sobom nosite nekoliko kartica i telefona u strahu od neželjenih troškova roaminga.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve