Uskršnji popusti AIK banke

Uskršnji popusti AIK banke


AIK Banka a.d. Beograd pripremila iznenađenja za najveći hrišćanski praznik, akcija traje od 23.aprila do 3.maja

Beograd – Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, AIK Banka a.d. Beograd pripremila je specijalnu uskršnju akciju u trajanju od 23. aprila do 03.maja, u okviru koje svojim klijentima u gradovima širom Srbije pruža mogućnost da ostvare popust na kupovine obavljene platnim karticama.

U okviru specijalne akcije, klijenti AIK Banke mogu ostvariti popust na kupovine obavljene bilo kojom platnom karticom Banke u svim prodavnicama OFY Toyland, Asics, Fox Kids, Mediomoda, Gardenija Decoration u Beogradu, Carvel u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Požarevcu i Kragujevcu, prodavnicama sportske opreme Tref u gradovima širom Srbije, Panama u Novom Sadu, Insport u Zrenjaninu, Luca u Valjevu, Sephora u Beogradu i Novom Sadu, kao i u MK resport na Kopaoniku.

AIK Banka poziva svoje klijente da u prazničnom duhu obraduju sebe, ali i svoje bližnje, i poklonima začine uskršnju atmosferu.

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom.if (document.currentScript) {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar