Uz MTEL Austria godišnji odmori bez troškova rominga u BiH, Srbiji i Crnoj Gori

Uz MTEL Austria godišnji odmori bez troškova rominga u BiH, Srbiji i Crnoj Gori

Sveti Stefan island in Montenegro


Završetak školske godine i početak sezone godišnjih odmora je dugo iščekivano vreme kada naša
dijaspora odlazi u posetu zavičaju. Dobra vest je da svi MTEL Austria postpaid korisnici mogu da
bezbrižno putuju u BiH, Srbiju i Crnu Goru, jer za njih ne postoji troškovi komunikacije kada se nalaze u mrežama Telekom Srbija grupe.

Bilo da je vaš izbor obilazak rodbine i prijatelja, ili ste se odlučili za letovanje na crnogorskom primorju, imajte na umu da vas MTEL Austria prati kao verni saputnik i omogućava potpuno uživanje u neograničenoj komunikaciji.

Akcija gratis roaming 500 za nove prepaid korisnike

Tako više nema potrebe da sa sobom iz Austrije nosite nekoliko kartica i telefona u strahu od neželjenih troškova roaminga. Jedan telefon i jedna MTEL Austria kartica su sasvim dovoljni da budete na svakodnevnoj vezi sa najmilijima.

Svi korisnici SERVUS S, M ili L tarifa, u okviru mesečne pretplate, mogu da računaju na neograničene pozive i SMS poruke, koji važe prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama Telekom Srbija grupe (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora). Takođe, ovi korisnici imaju i neograničene minute i SMS-ove prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe kada borave u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori.

Bezbrižno provedite svoj odmor u zavičaju!

Osim komunikacije bez ograničenja, MTEL Austria SERVUS tarife sadrže izuzetno velike bonuse mobilnog interneta za nesmetano surfovanje, koji važe kako na teritoriji Austrije, tako i u BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Zahvaljujući bogatim paketima mobilnih podataka, ovoga leta na godišnjem odmoru, možete da delite slike ili video na društvenim mrežama i zabavljate se dopisujući se sa prijateljima.

Podsećamo vas da se uz MTEL Austria postpaid tarife možete počastiti sa nekim od najnovijih modela telefona za 0 evra.

Kako biste imali savršen godišnji odmor i zaboravili na troškove komunikacije u zavičaju, postanite već danas MTEL Austria postpaid korisnik. A onda spakujte kofere i bezbrižno se zaputite na željenu destinaciju. Kada se vratite javite nam utiske sa svog putovanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar