Biznis
18.05.2020. 14:07
Promo

Vaše m:tel račune platite direktno i bez provizije na www.mtel.ba

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bez obzira gdje se nalazite, iskoristite m:tel digitalne servise i obavite sve što trebate oko svojih m:tel usluga.

Korisnički veoma orijentisan, zvanični m:tel sajt nudi brojne mogućnosti da se m:tel usluge uređuju online. Od sada je ta lista proširena sa opcijom jednostavnog i brzog plaćanja m:tel računa direkno na adresi www.mtel.ba.

Svi korisnici m:tel Paketa usluga, fiksne telefonije, kućnog interneta ili mobilne telefonije svoje mjesečne račune mogu izmiriti sa Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama bilo koje domaće ili inostrane banke, bez provizije i u tri jednostavna koraka:

  • Izaberite uslugu koju želite platiti i unesite podatke koje možete pronaći na svom računu. Ikonica „i“ daće vam dodatnu pomoć oko tih podataka.
  • Nakon unosa podataka, klikom na dugme „Nastavi dalje“ sistem provjerava upisane podatke, nakon čega se otvara stranica Pregleda računa sa iznosom i datumom izdavanja.
  • Klikom na dugme „Plati račun“ otvorićete stranicu banke za plaćanje. Stranica je osigurana najvišim sigurnosnim standardima a jedini preduslov je da je sa karticom moguće plaćati online.

Nakon što izvršite plaćanje, na kontakt mejl stići će vam potvrda o uspješnom plaćanju. Kada je račun plaćen, sistem to prepoznaje i plaćanje istog računa više nije moguće.

Online plaćanjem sopstvenih ili računa naših bližnjih možemo biti dodatno odgovorni u vremenu vanrednih okolnosti.

Za više detalja o m:tel digitalnim servisima pozovite 0800 50 000.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
15.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve