Biznis
27.11.2018. 16:32
R.E./Foto Promo

Važno je da štednja bude na sigurnom i uvek dostupna

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U raznovrsnoj ponudi banaka u Srbiji građani koji imaju uštedjevinu su u nedoumici kome da povere svoj novac i za koje uslove štednje da se opredele. Štedišama je najvažnije da njihova ušteđevina bude na sigurnom i da u svakom trenutku mogu da raspolažu svojim ulogom bez bojazni da će zbog toga ostati bez kamatnog prihoda.

“AIK Banka prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata. U skladu sa tim, nudimo uslove štednje koji mogu da ispune zahteve štediša kad je reč o ročnosti uloga, valuti u kojoj štede, uloženim iznosima, kamatnoj stopi, raspoloživostii uloga i kanalima na kojima je moguće vršiti isplate i uplate štednje.

Za naše postojeće i nove štediše pripremili smo set štednih proizvoda sa ciljem im pravim savetima pomognemo da izaberu uslove koji im najviše odgovaraju, a da im pri tom garantujemo raspoloživost celokupnog uloga u svakom trenutku uz odgovarajući kamatni prihod”, istakla je Zorica Bošković, direktor sektora za poslove sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima AIK Banke.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
31°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve