VELIKO INTERESOVANJE: Raspisan konkurs za kabinsku posadu Er Srbije

VELIKO INTERESOVANJE: Raspisan konkurs za kabinsku posadu Er Srbije


Er Srbija je raspisala konkurs za nove članove kabinske posade koji će biti otvoren do 31. januara 2020. godine. Samo tokom prvih nedelju i po dana, za posao u nacionalnoj avio-kompaniji prijavilo se više od 300 zainteresovanih kandidata.

Novi članovi kabinske posade biće angažovani za operacije u Beogradu i Nišu pa će proces selekcije najboljih kandidata biti održan 9. novembra u srpskoj prestonici i 16. novembra u gradu na jugu Srbije. Kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, sastanu se sa predstavnicima resornih službi Er Srbije i informišu u vezi sa ovom odgovornom profesijom i mogućnostima koje kompanija pruža.

Konkurs za kabinsku posadu Er Srbije I

“U skladu sa širenjem mreže destinacija i letovima sa naše nove baze u Nišu, pravo je vreme da poželimo dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi. Raduje nas veliko interesovanje koje su mladi ljudi pokazali za konkurs koji je u toku. Rad u timu naše kabinske posade izabranim kandidatima će omogućiti da proputuju svet, prođu najbolje obuke i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo. Dodatnu prednost rada u Er Srbiji predstavlja mogućnost daljeg napredovanja unutar kompanije, kao i činjenica da se zaposleni nakon završetka posla vraćaju kući i porodici,” izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Od kandidata, koji moraju imati više od 18 godina, očekuje se da poseduju najmanje diplomu srednje škole i važeći srpski pasoš, kao i da odlično vladaju engleskim jezikom. Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge, pozitivan stav i jaka motivacija podrazumevaju se za rad u timu kabinske posade Er Srbije koja je poznata po svojoj ljubaznosti i gostoprimstvu.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na konkurs putem linka www.airserbia.com/sr/zaposlenje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar