Veselin Jevrosimović proglašen za najboljeg privrednika u regionu

Veselin Jevrosimović proglašen za najboljeg privrednika u regionu


Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade Group, danas je u Rektoratu Beogradskog Univerziteta primio prestižnu nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” za najboljeg privrednika u regionu.Ovo važno društveno priznanje dodeljuje se u okviru projekta “Put ka vrhu”, za unapređenje poslovnog ambijenta i afirmaciju Srbije u svetu. Dodela se realizuje uz logističku podršku Privredne komore Srbije, a u organizaciji Media Invent, Privredne komore Vojvodine, Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu. Medijski pokrovitelj je RTV Vojvodina.

Veselin Jevrosimović kaže da je ova nagrada veliko priznanje i isto tako veliki podsticaj.
– Nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” je veliko priznanje za mene i još veći podstrek za dalji rad u budućnosti. Želim da se zahvalim Beogradskom i Novosadskom Univerzitetu što su me predložili za nagradu. Kada vas ovako dve prestižne akademske institucije predlože, onda je to stvarno veliko priznnaje. Kapetan Miša je bio veliki čovek, veliki privrednik i dobrotvor, i mi treba da sledimo njegovu viziju i njegova dela – poručuje Jevrosimović.

Među kandidatima za ovogodišnje priznanje bili su istaknuti preduzetnici, kompanije, brendovi i stvaraoci iz raznih oblasti života i stvaralaštva.

DODELJENE I DRUGE NAGRADE
Među ostalim dobitnicima priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” su za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompaniji “Sika”, za najboljeg domaćina “Kraun Plaza”, za promociju dokumentarnog filma “Beldoks”, za najboljeg partnera u regionu Plantaža “13. jul”.

Današnje nagrade dodeljene su na nivou Privredne komore Beograda, a 7. aprila u Novom Sadu biće dodeljena priznanja na nivou Srbije.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar