Biznis
16.01.2018. 12:14
ekspres

VOŽDOVE KAPIJE - OSIGURAJTE SVOJ MIRAN ŽIVOT: Počela izgradnja II faze prvog kondominijuma na Voždovcu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Svako od nas mašta da pije svoju prvu jutarnju kafu na terasi svog doma, zagledan u zelenu oazu, jer je to najlepši prizor koji prija očima čim se rasanimo. Mnogi od nas sanjaju svoju baštu i mir, ali kada živite u gradu to je onda teško izvodljivo. Život na samoj opštini Voždovac ima mnoge privilegije, pored istorijskog nasleđa, tu su  fakulteti, sportski i šoping centri, prostrani bulevari, škole i zdravstvene ustanove, sa druge strane mir Avale, čuvena voždovačka Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Bajfordova šuma i ušuškane ulice i kao retko koji deo grada u Beogradu, ima svoju zelenu oazu mira.

Prvi kondominijum na Voždovcu, Voždove kapije, svojim stanarima omogućiće mir u stambenom kompleksu koji ima svetsku arhitekturu, a prostire se na preko 70.000 tkvadratnih metara. U sklopu Voždovih kapija biće izgrađen privatni park za sve stanare sa prilagođenim sadržajima za sve starosne grupe. Ova vrsta kondominijuma pruža vam mogućnost da pustite svoje mališane same u park da se igraju, dok vi uživate u miru vaše terase sa pogledom na dečije igralište. Ovaj park će imati i kutak za vaše kućne ljubimce kako bi i oni imali svoju slobodu.

Ovaj mali grad, izgrađen po vašoj meri i po svetskim standardima, imaće ukupno 700 stambenih jedinica, a u toku je izgradnja II faze čiji je završetak  planiran za kraj 2018. godine. Osim visokih standarda u izgradnji, Voždove kapije brinu i o visokim standardima zdravlja svojih budućih stanara, zbog čega će Vam obezbediti teretanu na otvorenom  i teren za padel, koji je svuda u svetu jedan od najpopularnijih sportova - to je idealna kombinacija tenisa i skvoša i predstavlja jednu od najboljih investicija u našem privatnom parku.

Iza ovog projekta čija investicija iznosi 170 miliona evra stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta koja se na ovom tržištu predstavila kroz uspešan projekat Central Garden. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji.

Budite mudri prilikom donošenja životne odluke, rezervišite svoj dom koji će se pobrinuti za sigurno odrastanje vaših najmilijih.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
7°C
05.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve