Biznis
09.07.2021. 13:50
Promo

Međunarodni sajam

Za "Dijamant" pet zlatnih medalja i Veliki šampionski pehar

Dijamant
Izvor: Dijamant / Promo

Kompanija Dijamant iz Zrenjanina i ove godine osvojila je prvo mesto i veliki šampionski pehar za visok kvalitet, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Komisija za ocenjivanje kvaliteta je tokom svečane dodele priznanja u Kongresnom centru Master hale Novosadskog sajma, u četiri kategorije dodelila pet zlatnih medalja i jedan Veliki šampionski pehar kompaniji Dijamant, koja je još jednom pokazala da je apsolutni lider kvaliteta na tržištu ulja i nosilac najviših svetskih i domaćih priznanja za inovativnost i kvalitet proizvoda. U kategoriji jestivih biljnih ulja, kompanija Dijamant odnela je kući čak dve zlatne nagrade.  

„Više od 80 godina sa velikim uspehom poslujemo na tržištu jestivih ulja i osvajanjem ove prestižne nagrade još jednom smo to i dokazali. Maksimalno smo posvećeni konstantnom unapređenju tehnoloških procesa i kvaliteta svih naših proizvoda, čime uspevamo da zadržimo lidersku poziciju na domaćem i regionalnom tržištu. Kompanija Dijamant najviše je prepoznatljiva po svom suncokretovom ulju čiji kvalitet proizvoda je  rezultat pažljivog odabira najkvalitetnijeg zrna suncokreta i najsavremenijih metoda skladištenja“ izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžer kompanije Dijamant dodavši da inovativnost, razvijanje kategorija i novih proizvoda ovu kompaniju čine konkurentnom i korak ispred očekivanja svih potrošača.

Kompanija Dijamant AD najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi i sirovine za druge prehrambene industrije, pre svega za konditorsku industriju i pekarstvo.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Već pola veka - u sve se meša ljubav!
Dijamant promo

Dijamant u svakoj prilici

27.04.2021. 11:30

Već pola veka - u sve se meša ljubav!

Ne možemo da odolimo da ne budemo deo najlepših ljubavnih priča.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
28.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve