Biznis
21.08.2018. 16:57
R.E.

ZA OPUŠTENU KOMUNIKACIJU NA PUTOVANJIMA: Roming pogodnosti za sve m:tel korisnike

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Leto nam donosi lepo vrijeme, odlaske na daleke plaže, putovanja i zabavu. Kako bi vaš odmor bio što ljepši i bezbrižniji, m:tel se potrudio da vam ovog ljeta omogući brojne dodatne pogodnosti za komunikaciju u romingu.

Ukoliko ste postpaid korisnik Pretplata tarifa, ne zaboravite da u tarifama: Pretplata: L, Pretplata: XL ili Pretplata: XXL,  dobijate dodatne bonuse za mobilni internet koji možete koristiti u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

A kao postpaid korisnik možete da iskoristite I promotivnu ponudu koja vam omogućava da kupovinom tarifne opcije „NET HR Telekom“, na svom računu dobijete 1GB interneta koji možete da koristite 10 dana dok boravite u Hrvatskoj u mreži operatora T-Mobile.

Za prepaid korisnike Dupuna tarifa tu je ponuda Roming Net koja m:tel prepaid korisnicima omogućava kupovinu povoljnih tarifnih opcija za mobilni internet i bezbrižnu komunikaciju u T mobile mreži u: Austriji, Hrvatskoj, Grčkoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Holandiji, Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji, SAD, Luksemburgu i Belgiji. Pored toga, Dopuna korisnicima na raspolaganju su i tarifne opcije za roming u mts Srbija i m:tel Crna Gora. Tarifne opcije jednostavno se kupuju pred odlazak na put i aktiviraju putem servisa Moj meni, pozivom kratkog koda *100#.

I poslovna putovanja su sada opuštenija, jer ukoliko ste poslovni korisnik i koristite  jedan od m:tel tarifnih modela m:biz (“Standard“, „ Profi“, „Premium“, „ VIP“ ili  „ VIP 200“), ovog ljeta u okviru svog mjesečnog paketa dobijate dodatni mobilni internet koji možete koristiti u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

A ne zaboravite da uvijek možete aktivirati i uslugu Moja roming tarifa uz koju ostvarujete i do 50 % popusta za komunikaciju u romingu.

Svakako preporučujemo da prije planiranog putovanja, posjetite stranicu www.mtel.ba, pozovete 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mesto i raspitate se o svim pogodnostima bezbrižne komunikacije u romingu, jer vam m:tel uvijek nudi nešto novo.

m:tel vam želi srećan put i opuštenu komunikaciju!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve