Biznis
13.11.2019. 19:09
R.E. / Independent

ŽALE SE KORISNICI: Najnovija verzija Whats app-a "jede" bateriju telefona

shutterstock_1039825957.jpg

Najnovija verzija Whats app-a "jede" bateriju na android telefonima, žale se korisnici, a prenosi Independent. 

Prema komentarima i žalbama na specijalizovanim forumima, komentarima Google play Store-a i društvenim mrežama, izgleda da su ovim problemom najviše pogođeni vlasnici OnePlus telefona. Međutim, sudeći po komentarima, izgleda da potrošnja baterija nije jedini problem koji izaziva najnovija verzija za Android.

"Od poslednjeg ažuriranja ne mogu preuzeti niti poslati fotografije ili video zapise", napisao je jedan korisnik na Google play store-u.

"Ekran mi stalno govori da medijska datoteka ne postoji na ovom uređaju. Takođe, potrošnja baterije je eksponencijalno porastao", kaže jedan od korisnika i vlasnika telefona OnePlus.

Korisnici Reddita prijavili su slične probleme i na drugim uređajima, uključujući Google Pikel 3, Pikel 4, Huawei P20 Pro i određene modele Xiaomi pametnih telefona.

"Whats App mi je ludo ispraznio bateriju", napisao je jedan korisnik.

"Mislim da sam video statistiku 33 odsto sve potrošnje baterije je od strane Whats app-a."

Shutterstock Shutterstock

Najnovije ažuriranje ove aplikacije Whats App 2.19.308 uvelo je nekoliko novih funkcija, uključujući biometrijsku sigurnost koja omogućava korisnicima da osiguraju svoje privatne razgovore i grupne četove otiscima prstiju.

Čini se da vlasnici iPhone uređaja i ostalih iOS uređaja nemaju problema sa baterijom prilikom korišćenja novog Whats app-a.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve