Biznis
24.01.2019. 15:29
R.E./Foto: Promo

ZAPOSLENI BANCA INTESA PRIKUPILI 1.400.000 DINARA ZA NURDOR

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U okviru tradicionalnog novogodišnjeg projekta „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, zaposleni Banca Intesa su prikupili gotovo 1.400.000 dinara humanitarne pomoći, namenjene organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kupovinom ulaznica za novogodišnju korporativnu proslavu, oko 1.500 zaposlenih Banca Intesa iz cele Srbije je uzelo učešće u ovoj plemenitoj akciji. Zaposleni su imali mogućnost da učestvuju u odabiru organizacije kojoj će novac biti doniran, a po njihovom izboru sva prikupljena sredstva ove godine će otići NURDOR-u i biće iskorišćena za projekat proširenja roditeljskih kuća. Na ovaj način zaposleni su kroz svoju donaciju pokazali da su koncepti zajedništva i davanja za opšte dobro veoma važan deo korporativne kulture banke.

„Želeo bih da se zahvalim zaposlenima Banca Intesa koji su ove godine odlučili da pruže podršku deci iz cele Srbije oboleloj od raka, o kojima NURDOR brine 365 dana u godini. Od nemerljivog je značaja da dok traje lečenje porodica ima mir, sigurnost i toplinu doma što im omogućavaju naše roditeljske kuće, te će sredstva prikupljena u ovoj akciji biti usmerena na proširenje njihovih kapaciteta. Ništa od svega što NURDOR radi ne bi bilo moguće bez naših volontera, kao i odgovornih pojedinaca i kompanija koji razumeju da je podrška onima kojima je neophodna i briga o društvu uopšte, najbolje ulaganje u budućnost“, izjavio je Ljubiša Stanić, otac izlečenog deteta i član Upravnog odbora NURDOR-a.

Banca Intesa je projekat „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, kao zajedničku inicijativu zaposlenih pokrenula 2010. godine, a od tada pa do do danas, štićenicima odabranih institucija za socijalno i medicinsko zbrinjavanje dece je uručeno na hiljade paketića i donirano 2.600.000 dinara novčane pomoći.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
30.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve