Biznis
17.06.2021. 11:17
Promo

Edukacija po meri biznisa

Zašto treba upisati Rome Business School

Rome Business School
Izvor: Rome Business School / Promo

Međunarodna poslovna škola Rome Business School Beograd koja je pridruženi član međunarodno poznate Rome Business School iz Italije počela je sa upisom prve generacije polaznika za Executive MBA (Master of Business Administration) program.

Rome Business School Beograd posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji i profesinalnom usavršavanju menadžera i budućih lidera. Kroz 16 modula pažljivo koncipiranog programa polaznici prve generacije RBS u Beogradu imaće priliku da sa svetski eminentnim predavačima i konsultanatima prođu i savladaju sve tajne i tehnike koje su neophodne za uspešno upravljanje kompanijom u savremenom svetu. Predavanja će se održavati uživo na ekskluzivnim lokacijama u Srbiji i Italiji, a  studenti će po završetku ove škole dobiti diplomu Rome Business School u Italiji i VIU međunarodnog Univerziteta iz Valensije, kao i 60 ESBP (Evropskog Sistema Prenosa Bodova) poena po  Bolonjskoj deklaraciji.

„Program je namenjen menadžerima srednjeg i najvišeg nivoa i preduzetnicima koji žele da usavrše kompetencije i razviju svoj pun liderski potencijal. U želji da kroz znanja koja RBS pruža svojim polaznicima nadomestimo jaz između klasičnog akademskog obrazovanja i potreba savremenog biznisa, angažvali smo predavače i konsultante sa internacionalno dokazanim korporativnim iskustvom“, izjavio je Srboljub Marković, direktor Rome Business School Beograd.

Srboljub Marković
Izvor: Rome Business School / PromoSrboljub Marković

Uz kvalitetna i inovativna predavanja, svetski renomirane predavače i besplatne časove engleskog jezika, ukoliko su potrebni polaznicima, ono što dodaje suštinsku vrednost Rome Business School Beograd je Savetodavni odbor škole koji čine  dokazani i eminetni stručnjaci iz različitih oblasti privrede. Uloga Savetodavnog odbora je da zahvaljujući velikom iskustvu doprinosi kontinuiranom unapređenju kvaliteta sadržaja samih programa, ali i da pomognu polaznicima da kroz razmenu iskustva i umrežavanje lakše dođu do novih poslovnih prilika.

Rome Business School
Izvor: Rome Business School / Promo

„Svet u kome živimo se neprestano menja i nameće nove trendove i pravila, zato sticanje novog znanja i kontinuirano učenje nije više naš izbor, već i nužnost. Verujem da strategije obrazovanja ne samo kod nas u Srbiji već i  zemljama regiona treba da se menjaju i sve više idu u pravcu dodatnog obrazovanja odraslih. Upravo zato mi je drago što je Beograd dobio jednu ovako kavlitetnu međunarodnu poslovnu školu, koja će nastojati da se svojim kvalitetom, posebno dizajniranim programima i izuzetno kvalitetnim predavačima izdvoji i ponudi polaznicima savremena i odmah primenjiva znanja“ izjavila je Jelena Ristić, član Savetodavnog odbora Rome Business School i Country Manager Mastercard za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Jelena Ristić
Izvor: Rome Business School / PromoJelena Ristić

Rome Business School je član međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades. Ova međunarodna mreža visokog obrazovanja obuhvata 23 obrazovne institucije širom Španije, Andore, Francuske, Italije, Severne Afrike, Sjedinjenih Američkih Država i Kolumbije. Svake godine, više od 100.000 studenata iz 114 različitih država prođe obuku u našim poslovnim školama, univerzitetima i specijalističkim visokim školama koje nude kontinuirano obrazovanje i centre za stručnu obuku.

Za više informacija posetite: www.rbs.mba

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Predstavljena prva platforma fleksibilnih benefita na domaćem tržištu
House of Benefits

House Of Benefits

14.06.2021. 13:24

Predstavljena prva platforma fleksibilnih benefita na domaćem tržištu

Nema ništa vrednije za jednu kompaniju od kadra kojim raspolaže. Zaposleni predstavljaju ogledalo firme i zbog toga je od krucijalnog značaja pažljivo osluškivati njihove želje i potrebe i izlaziti im u susret na adekvatan način.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-7°C
24.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve