Biznis
20.12.2019. 17:24
Promo

Er Srbija je

ZIMSKA PROMOTIVNA AKCIJA ER SRBIJE: Destinacije po veoma atraktivnim cenama

zimska-promotivna-akcija-er-srbije.jpg

Er Srbija je za svoje putnike pripremila specijalnu zimsku akciju sa velikim brojem destinacija po veoma atraktivnim cenama. Promotivne avio-karte

Er Srbija je za svoje putnike pripremila specijalnu zimsku akciju sa velikim brojem destinacija po veoma atraktivnim cenama. Promotivne avio-karte u prodaji su do nedelje, 22. decembra i odnose se na putovanja u periodu od 23. decembra 2019. do 31. januara 2020. godine.

Po početnoj ceni počev od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Frankfurt i Larnaku, dok su Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Rim i Istanbul dostupni po ceni od 109 evra. Povratne avio-karte do Bukurešta, Tirane, Sarajeva, Amsterdama i Štutgarta mogu se pronaći po ceni počev od 119 evra, a do Sofije za samo 10 evra više. Solun i Kijev bliži su nego ikada uz početnu cenu od 139 evra, dok zaljubljenici u Italiju mogu birati između Milana i Venecije po početnoj ceni počev od 159 evra. Povratne i karte u jednom pravcu po promotivnim cenama dostupne su za još veliki broj atraktivnih destinacija u mreži Er Srbije.

"Povodom predstojeće sezone praznika želimo da našim putnicima ponudimo što veći broj primamljivih destinacija po značajno sniženim cenama. Sigurni smo da će uz promotivnu akciju Er Srbije planiranje zimskog odmora biti lepše i lakše nego ikada," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne zimske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja
Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
23.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve