AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE U PODGORICI I KOTORU: Upali u prostorije škaljarskog klana

AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE U PODGORICI I KOTORU: Upali u prostorije škaljarskog klana

Foto: YouTube screenshot


Crnogorska policija, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, juče je uhapsila dve osobe u Podgorici, dok je protiv jedne osobe u Kotoru podneta krivična prijava. Tom prilikom oduzeti su oružje, municija, eksplozivne materije, vozila, sredstva komunikacije, novac i dokumenta.

Prema saznanjima crnogorskog portala CdM, pretresene su prostorije koje koristi jedan od navodnih voda škaljarskog klana Igor Dedović, kao i pojedinih pripadnika te grupe, koje se nalaze u luksuznoj zgradi “Pentagon” u Škaljarima. Policija proverava i poreklo novca za gradnju tog kompleksa i kupovinu stanova.

Inače, Dedović je zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje eksplozivnih naprava osuđen na dve godine i dva meseca zatvora, a za njim je raspisana međunarodna poternica.

Takođe, policija je pretresla i stanove Dalibora Tomovića, zvanog Daba, koji važi za jednog od istaknutih članova škaljarske grupe, i Aleksandre Đurić, supruge pokojnog Dalibora Đurića, koji je ubijen prošle godine dok je šetao poluotvorenim odeljenjem spuškog ZIKS-a

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar