11.05.2017. 06:52
osuđenik 512/12

DNEVNIK ROBIJAŠA: Kad Zaev i Baške broje pare

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Eh, što nisam žvalavi Šiptar pa da ubijam, silujem, dilujem heroin i sintetičke droge, i da mi niko ništa ne može. Što nisam krimos soldat da ratujem protiv Rusije za interese NATO, da upadam u skupštinu, bijem, cepam. Eh, što nisam, kevu mu jebem.
U Makedoniji rat odložen do daljeg. Pa normalno da su odložili kad nema više ludih Srba da ratuju za njih. Evo, prvi put im se ukazala prilika da sami ratuju, i oni odmah odložili sukob. Onaj njihov Zaev, onaj što je izjavio da je Vučić diktator, on sad treba samog sebe da tuži za genocid nad Albancima od 1918. do 1946. godine, da se Albancima prizna većina jer, da nije bilo tog genocida, danas bi u procentima na teritoriji Makedonije živelo 60 odsto Albanaca, a Makedonaca 40 odsto. Na osnovu istorijskih činjenica, Srbija treba da tuži Osmanlije, u čijem su carstvu Albanci bili pleme arnauta koje je otimalo, pljačkalo... Jebi ga, neka Srbija tuži Tursku za genocid umesto što se stalno izvinjavamo, naročito Hrvatima, a onda i njih da tužimo, da izvedemo matematiku koliko bi nas bilo da nas nisu potamanili.
E sad, taj Zaev, vlasnik titoističko-balijske koalicije, on, kao nije diktator, iako se vezuje za pokušaj atentata na Kiru Gligorova, kada je ovaj ranjen, a kad je njegovom šoferu bomba raznela glavu. I ništa, a to je zato što je Zaev Bugarin, jer je svaki čovek čije se prezime u Makedoniji završava na -ev ili -ov Bugarin, na -ski Srb... što će reći da je Makedonija samo džiogrefikl sabdžekt, iliti geografski pojam, kao i Crnogorac i Albanac. I zato je, jebi ga, moj deda Šumadinac 1912. učestvovao u Kumanovskoj bici.
Jebi ga, zato su ih oslobađali naši kraljevi Petar i Aleksandar. Oslobodio ih je Drugi gvozdeni puk kome je narod Niša kupio puškomitraljez, ej, narod skupio pare. Srbija im da slobodu, da im slobodu na teritoriji stare Srbije koja je dopirala sve do Vardara, oni nam u znak zahvalnosti, ti Makedonci sa bugarskim prezimenom, krk, ubiju 1934. kralja u Marseju.
I sad se postavlja pitanje, šta u stvari hoće taj Zaev? Logično je da hoće da zaradi pare. Mislim, ako baš hoćemo precizno da utvrdimo, možda je najbolje da upitamo estradnog menadžera i nezvaničnog Zaevljevog savetnika Zorana Bašanovića Bašketa. Mada, čim je Bašketa uzeo za savetnika, jasno je ko dan šta hoće. Hoće mućo lana, što bi rekli Španci za brda para.
Kako mi sad da doakamo Zaevu? Imam super predlog. Makedonci, odnosno Zaevljev brat, na veliko proizvodi paprike i ajvar, a od paraćinske staklare kupuje ambalažu da bi sve to mogli da spakuju. S tim u vezi, predlažem i da uvedemo embargo na tegle i tako im urušimo to malo ekonomije što imaju.

Šta u stvari hoće taj Zaev? Ako baš hoćemo precizno da utvrdimo, možda je najbolje da upitamo estradnog menadžera i nezvaničnog Zaevljevog savetnika Zorana Bašanovića Bašketa. Mada, čim je Bašketa uzeo za savetnika, jasno je ko dan šta hoće. Hoće mućo lana, što bi rekli Španci

Jebi ga, lete mi misli, stalno mi je onaj žvalavi Šiptar pred očima, i šire mi se vidici, pustiše ga, pre njega pustiše generala armije BiH Jovu Divjaka, Englezi ne izručiše Ganića, naši oslobodiše Iliju Jurišića za smrt u tuzlanskoj koloni... I ništa, zajebava nas ko stigne, valjda zato što smo u velikom svetskom sukobu mi vojnici pravoslavlja, a svi oni vojnici Fridriha Barbarose, onog što je sa Vatikanom osvojio Konstantinopolj i vladao njime tačno 60 godina. Pohode mu je finansirao slepi venecijanski dužd Dandolo...
I ne mogu da se saberem, žvalavi mi beži ispred oči i vidim Zaeva i Bašketa kako broje mućo lana, Makedonce koji priznaju nezavisnost Kosova, i kako profitiraju na nama kad smo bili pod embargom, i kako ih je UNPROFOR ili NATO, sad ne mogu svakog detalja baš da se setim, čuvao tokom rata na Kosovu...
Znači, srpska vojska je u Velikom ratu pobedila crno-žutu monarhiju, koja je brojala milione podanika, jer oni nisu imali građane, imali su samo podanike, onda je sa Rusima pobedila fašizam, a mi se i danas dvoumimo kome da se priklonimo.
I onda prepodobni Koštunica pusti 700 Albanaca iz srpskih zatvora, a Adem Jašari koji je robijao ove u Zabeli u sedmom paviljonu zarekne se da će da se osveti, da će Srbima jebati mater, i stvarno, to i uradi. Što će reći, da ti od takve vrste robijaša praviš revolucionara. Od mene nacionaliste to ne može da se napravi jer za šta ću ja da se zalažem revolucionarno, za otcepljenje Šumadije?
I dolazimo do najvažnije teme, do usta punih fer suđenja. Koliko je naših ljudi izručeno, ne zna se broj. Evo, na primer, izručili su Jocu Amsterdama i obećali mu ovde fer suđenje, koje je održano sa reformisanim sudstvom. I krk, 15 godina, i tako pošteno danas sude svakom Srbinu. Srpsko sudstvo poznaje fer-plej samo ako nisi Srbin, možeš biti manjina, stranac, Bosanac... šta god i sve će biti ok, samo da nisi Srbin. Evo Čumetov primer, mislim, ja Čumeta ne volim, ali dobio je 16 meseci nepravosnažno jer je pretio tužiocu, a drugooptuženi iz gnjilanske grupe je u završnoj reči rekao tužiocu da će mu se najebati majke, da će mu se na unuku osvetiti, i nije odgovarao, a Čume, krk, 16 meseci. Mislim, da se razumemo, ti iz gnjilanske grupe, to su sve Čumetovi pajtosi. On je sa svakim sarađivao, i sa Šiptarima i sa Hrvatima, nije imao nikakvih problema sa tim, naročito dok je bio kooperativan. Majku ti jebem, kakav je to izdajnik.
I da se vratim na žvalavog, možda je i bolje što nam ga nisu izručili, šta bi sa njim, a mi smo se kao iznenadili zbog odluke francuskog suda. Iznenadio nas sneg na Svetog Nikolu, je l'?

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
21.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve