30.08.2017. 06:42
osuđenik 512/12

DNEVNIK ROBIJAŠA: Vanga je videla sve, samo nije videla Makedoniju kao državu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kako se na makedonskom kaže abortus? Sabotaža na kurčeva rabota. Kakav jezik, takva i država, ili jebeš zemlju kojoj je Albanija Zapad.
Znate onu od "Idola" - mislim, mislim, neću da mislim, znam... Znam da Makedonijom trenutno vladaju Bugari. Zaev i ekipa. Ima ona ruska serija "Sašina ekipa", ovo je Zoranova ekipa, sa sve Bašketom. Što kaže Dragojlo u "Selo gori, a baba se češlja" - radi, zajebalo vek.
Čitam novine, Makedonija je tu mala od skandala, prisluškuje politički vrh Srbije. Radi, zajebalo vek. To je, po meni, obaveštajno-diplomatski sukob između nas i ne zna se koga. Srbi nisu, Albanci nisu, Bugari nisu, Grci nisu, a Makedonci bi želeli da budu.
Država nisu, nacija nisu. Dve stvari jesu, jesu geografski pojam i jesu pravoslavni. Jedino im se to ne može osporiti. Jedno pitanje - zašto su Makedonci nezavisni na delu bivše SFRJ, a nisu u Bugarskoj gde se tačno zna granica Pirinske Makedonije?
Pirinska Makedonija počinje kod Dupnice (jebem ti jezik), onda ide Balgojevgrad, to je glavni grad Makedonaca u Bugarskoj, tu ih živi oko 150.000, onda Štip, pa Petrič i Đustendil na granici prema Krivoj Palanci i Kumanovu. I zašto onda Makedonci kao većina u ovim gradovima nisu priznati kao makedonska manjina, odnosno manjina makedonske države, već kao bugarska manjina.
Pratim ovih dana seriju na RTS o čuvenoj proročici Vangi. Jebote, ta slepa starica, Makedonka, predvidela je Putina, Trampa, teroriste, sve je videla, samo nikad videla nije Makedoniju kao državu.
U svojoj istoriji retko kad su ratovali, osim što su se priklonili Bugarima i ratovali sa Pavelićem, Hitlerom i Musolinijem.
Jebote, VMRO je u Marseju ubio našeg kralja Aleksandra, ubica je baš iz ovog Blagojevgrada, Malčo Mihajlov. Kodno ime mu je bilo Aleksandar Černozemski, sigurno zato što je ljude slao da mirišu ljubičice odozdo. Malčo je bio pravi politički atentator jer ostavlja život prilikom ubistva. To su prave ubice jer ginu na zadatku zbog ideje. Kakve mafioze i krimosi, oni ubijaju za pare i gledaju da po svaku cenu izvuku dupe. Nemaju ideju. A Malčo je u Marseju svoj život stavio u temelj buduće veštačke tvorevine. Makedonije.
Kad je čuveni toplički gvozdeni puk potukao Bugare i njihove Makedonce, ovi su tokom bežanije urlali leleeeee, će nas istepat sićkite (sve će da nas potamane). I dan-danas postoji taj strah od topličkih vojnika.

Pratim ovih dana seriju na RTS o čuvenoj proročici Vangi. Jebote, ta slepa starica, Makedonka, predvidela je Putina, Trampa, teroriste, sve je videla, samo nikad videla nije Makedoniju kao državu

Oterali smo im Turke, a oni su nam se revanširali tako što su nam doveli Bugare. Čim je na Srbiju udarila austrougarska crno-žuta monarhija, prišli su u savez sa Bugarima - 1918. i njih smo terali probijanjem Solunskog fronta. Evo, sledeće godine je 100 godina od proboja Solunskog fronta. Da neće možda i oni da slave tu stogodišnjicu? Onda još jedan promašaj, uvodimo Makedoniju u SHS i sve ostale koje smo prethodno porazili. Kakvi su sve naši istorijski promašaji...
Onda na red dolazi Tito, dao im je republiku, i ponovo nam udaraju nož u leđa kad je počela frka sa Slovenijom. Posle drugog kosovskog boja 1999. godine, a na vlasti je tad u Makedoniji bila VMRO, priznaju Kosovo u UNESKO...
U Makedoniji danas postoje dve srpske partije, vode ih dva čoveka sa istim prezimenom. Jedan, mislim da se vika Ivan, glasao je za primanje Kosova u Unesko. U današnjoj vladi mister Zaeva imamo tog jednog Srbina i on je tas na vagi, on je taj presudni 61. u parlamentu od ukupno 120 poslanika, on je tas na vagi. On može da izazove parlamentarnu krizu.
Mister Zaev ovog drugog Srbina drži u rezervi ako ovaj prvi Srbin zajebe. A ko zajebe, najebe.
Dakle, posle 105 godina, ajde da Srbija više ne glumi pismejkera kad je Makedonija u pitanju, nego daj da vidimo šta možemo da im uzmemo, kao što to gledaju Bugari. I kad se to desi, onda će trasa Južnog toka ići preko Varne, Plevena, Šumena, Razgrada, Montana, prema Vidinu i skretanje kod Zaječara prema Vrškoj čuki.
Rusi imaju tajni plan da preko Krima, i kad otcepe deo Ukrajine, proglase rusku crnomorsku oblast, i deo Bugarske, i da taj deo proglase ruskom teritorijom da bi se spojili sa Srbijom i Republikom Srpskom. Pa što nikako da nam iz Rusije stignu oni avioni? Pa ne mogu da prelete jer je vazdušni prostor pod kontrolom NATO.
Kada se proglasi ruska crnomorska oblast, onda će ruska moć biti vidljiva ili realna. Zvaćemo je realka, kao nekad gimnazija.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve