Brejking
15.12.2017. 11:05
R.E.

VRŠNJAČKO NASILJE U NIŠU: Dečaci upali u Gimnaziju i pretukli učenika

brejking-vrsnjacko-nasilje-2.jpg

Jedan učenik trećeg razreda Gimnazije "9. maj" u Nišu zadobio je juče povrede glave, kada su njegova dva vršnjaka iz Trgovinske škole upala na čas i napali ga letvama.

Direktor niške Gimnazije Nebojša Lekić potvrdio je da su dvojica nasilnika iz druge škole upala na čas i bez ikakvog povoda letvama počeli da udaraju učenika, samo zato što im je rekao da ne ometaju čas.

Lekić najavljuje da će hitno uvesti privatno obezbedenje, jer, kako kaže, video nadzor i stalna dežurstva profesora i učenika nisu dovoljna.

Na društvenim mrežama pojavili su se komentari niških gimnazijalaca, u kojima se objašnjava šta je prethodilo ovom događaju.

"Oni su se najpre drsko obraćali profesoru hemije, a kada ih je jedan od naših drugova opomenuo da to ne čine izašli su sa časa i nakon desetak minuta vratili s motkama. Napali su odmah đaka koji ih je opomenuo, udarali su ga po glavi", napisala je na Fejsbuku J.S.

Zatim su u odbranu učenika stali profesor, jedan od roditelja koji se slučajno zatekao u hodniku, kao i ostali učenici u razredu.

Policija je izvršila uviđaj, a protiv dva vršnjaka koji su izazvali tuču biće podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve