INFRASTRUKTURA ŽELEZNICA SRBIJE DONELA ODLUKU: Krivične prijave protiv svih sa sigurnosnih kamera koji ugrožavaju bezbednost

INFRASTRUKTURA ŽELEZNICA SRBIJE DONELA ODLUKU: Krivične prijave protiv svih sa sigurnosnih kamera koji ugrožavaju bezbednost


Nakon snimaka koji prikazuju da pojedini vozači voze preko pruge kada su rampe spuštene, Infrastruktura železnica Srbije odlučila da počne s podnošenjem prijava

“Rukovodstvo Infrastrukture železnica Srbije je juče praktično donelo odluku da se po tim materijalima počne od sada sa podnošenjem priijava nadležnim organima”, rekao je za Prvu televiziju Nenad Stanisavljević, predstavnik za medije Infrastrukture železnice Srbije.

Podsetimo, Infrastruktura železnice Srbije objavila je u utorak snimke sa sigurnosnih kamera na putnim prelazima širom zemlje.

Na tim snimcima je zabeleženo nebezbedno i bahato ponašanje učesnika u drumskom saobraćaju, u situacijama kada su rampe spuštene i nailazi voz.

U desetak minuta odabranog materijala vide se situacije na putnim prelazima koje će uplašiti, začuditi ili podsetiti na neke scene iz akcionih filmova, saopštilo je to preduzeće.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    mkmc

    Može li mi neko pojasniti zašto se na pojedinim rampama ona spušta i po 15 minuta,pa i više pre prolaska voza.Može li se organizacija prilagoditi savremenom životu.Uvek ima onih koji izgube strpljenje,a o bahatim,drskim i bezobraznima ne vredi trošiti reči.

+ Ostavite komentar