ISKAZALI HRABROST: Nagrađena šestorica beogradskih policajaca

ISKAZALI HRABROST: Nagrađena šestorica beogradskih policajaca

Foto: MUP Srbije


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je danas šestoricu pripadnika Policijske stanice Novi Beograd koji su prethodnih dana, u dva odvojena slučaja, iskazali izuzetnu hrabrost i profesionalizam i svojim postupanjem sprečili tragične posledice.

Kako je saopštio MUP, Stefanović je primio i nagradio policajce Radoslava Lazovića, Miloša Djordjića, Zorana Ogrizovića i Rajka Kovačevića koji su tokom intervencije nakon prijave tuče na raskrsnici Nehruove i Evropske ulice, oduzeli bombu od jednog mladića, koji je prethodno izvadio osigurač i pretio da će je aktivirati.

Ministar je nagradio i policajce Dragana Suvajca i Slobodana Grujića koji su, nakon prijave da 62-godišnji muškarac visi na drvetu u Brodarskoj ulici, presekli električni kabl koji je bio obmotan oko njegovog vrata.

“Nakon što su ga spustili na zemlju, ukazali su mu prvu pomoć i zahvaljujući njihovoj hitroj intervenciji muškarac je preživeo”, piše u saopštenju.

Ministar je izrazio zahvalnost nagradjenim policajcima, navodeći da su njihovi podvizi “još jedan dokaz da policija neumorno radi na zaštiti bezbednosti i života svih građana”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar