Društvo
16.05.2018. 14:15
Tanjug

NAKON INCIDENTA U VIŠEGRADSKOJ: Policija ispituje šta se dogodilo tokom upada rukometaša u porodilište

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, a koji je, prema pisanju medija, on izazvao.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju. Traženi su i video snimci događaja.

Mediji su preneli da je Jovanović u utorak ispitan u policiji, kao i da je priznao da je pogrešio i da se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče, kada mu se supruga prevremeno porodila u šestom mesecu trudnoće.

Rukometaša je prijavila jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna u zgradi porodilišta u Višegradskoj.

Jovanović je dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, da bi se medicinskom osoblju izvinio za svoje ponašanje.

Mediji prenose da je on u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, da je vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, kao i da je ušao i u deo gde se žene porađaju gde je civilima pristup zabranjen.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
28.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve