POMOĆ ZA NASTASIJU NEDIMOVIĆ: Mladi Artisti predstavom prikupljaju novac za lečenje bivše vaterpolo reprezentativke Srbije

POMOĆ ZA NASTASIJU NEDIMOVIĆ: Mladi Artisti predstavom prikupljaju novac za lečenje bivše vaterpolo reprezentativke Srbije

Foto Promo


“Biti čovek, rođen bez svog znanja i bez svoje volje, bačen u okean postojanja. Morati plivati, postojati, nositi identitet. Izdržati atmosferski pritisak svega oko sebe, sve sudare, nepredvidljive i nepredviđene postupke, svoje i tuđe, koje ponajčešće nisu po meri naših snaga.  ”

Ne tako davno Nastasija Nedimović je plivajući u bazenu branila boje svoje zemlje. Danas, suočena sa nepredvidivim okolnostima koje su je zadesile, bivša vaterpolo reprezentativka Srbije se bori sa najtežim protivnikom, rakom koštane srži (multipli mijelom) i potrebna joj je naša pomoć.

U pomoć joj pristižu Artisti, grupa mladih entuzijasta iz Beograda koja se bavi pozorišnim stvaralaštvom i kulturnim aktivizmom.

Članovi ansambla su već afirmisani glumci u renomiranim amaterskim pozorištima. Kao trupa postoje dve godine, iza sebe imaju veći broj odigranih predstava pretežno u KC Čukarica.

Za ovu priliku će izvoditi predstavu “Živeti u istom stanu”, koja  je zakazana za 7. februar u KC Čukarica a cena karte iznosiće 300 dinara.

U izjavi za Ekspres Sofija Risić, umetnički direktro Artista, kaže da je  njena trupa već imala iskustva sa humanitarnim akcijama i da se nada da će i ova proći podjednako uspešno kao i predhodne.

” Sofiji smo planirali da pomognemo još u decembru prošle godine, međutim zbog punih termina u KC Čukarici izvođenje je moralo da sačeka februar. Smatram da cena karte od 300 nije preskupa i nadam se da će se odazvati što veći broj ljudi. Pored kupovine karte, posetioci će imati priliku da dodatno doprinesu humanitarnoj akciji tako što će ostaviti dobrovljni prilog u kutijama koje budu postavljene.”

Radnja komada prikazuje sudbinu ljudi primoranih da žive zajedno u istom stanu, početkom šezdesetih godina pršlog veka. Ovu predstavu sa potpisom Dragutina Gute Dobričanina, Artisti s uspehom izvode pune dve godine.

Karte za predstavu je moguće rezervisati u KC Čukarici i na broj 011/3552 678.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar