STIGAO JE NOVI EKSPRES

STIGAO JE NOVI EKSPRES


Novi 125. broj Ekspresa, koji će se u petak, 14. septembra, naći u prodaji na kioscima, donosi sledeće zanimljive teme i intervjue:

OLIVER UBIJEN ZBOG PONUDE DA SVEDOČI PROTIV KADRIJA VESELJIJA: Sumnja se da je Veselji organizovao bombaški napad na pijaci u Kosovskoj Mitrovici 1999.

MUKA NAM JE OD PRIČE O RAZGRANIČENJU: Intervju, Špend Ahmeti – gradonačelnik Prištine.

GADAFIJEV SIN STIŽE U SRBIJU? Zbog ugrožene bezbednosti, Saif el Islam, kako nezvanično saznajemo, potražiće utočište u Srbiji.

ZAOKRET JE U JEDNOSMERNOJ ULICI: Pomalo izokola, bez preterane pompe i vatrometa, Vašington konačno pokazuje partnerstvo Srbiji.

SMRT NA ODLOŽENO: Stopa smrtnosti od malignih oboljenja u Srbiji se za četiri godine povećala sa 295,4 na 300,5 na 100.000 stanovnika.

RED TO USA: Da li novi američki socijalisti mogu da ugroze republikance i Donalda Trampa?

I NEED A SUPERHERO: Intervju, Aleksa Gajić – crtač stripova i ilustrator.

VITEZOVIĆ PORED VOŽDA: U prostoru Narodne biblioteke u Kosjeriću, otvoren je legat koji nosi ime Milovana Vitezovića.

SRPSKI FUDBAL JE OSTAO U KOMUNIZMU: Intervju, Miodrag Živaljević.

NIKAD VIŠE SAMOUBISTAVA U ZATVORU: Rukovodiocima zatvora toleriše se nezakonito ponašanje od kojeg štetu trpi budžet Srbije.

HAPŠENJE VOĐE ŠKALJARACA: Za sada se može samo nagađati da li će vođa „škaljaraca“ progovoriti ili će se braniti ćutanjem.

LOSU JE ZABRANJEN SEKS NA ULICI: Pojedini američki zakoni zabranjuju flertovanje, kao i seksualno uzbuđenje na javnom mestu.

NEREŠENI ZLOČINI – “TERANJE PRAVDE SA DROGOM I POLICIJOM”: Svojom pojavom Romeo Savić je ilustrovao kompletnu ikonografiju devedesetih godina u Srbiji.

GOVORE I PIŠU: JELENA MILIĆ, MILAN MIŠIĆ, ŠPEND AHMETI, ALEKSA GAJIĆ, MIODRAG ŽIVALJEVIĆ, NEBOJŠA JEVRIĆ, ZORAN ĆIRIĆ

Ekspres drugačiji ugao

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar