Uncategorized
04.04.2018. 10:14
R.E/Jovana Rajić

TEHNOLOŠKI DORUČAK

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Danas je u ICT Hub-u održan 21. Tehnološki doručak.

Tehnološki doručak predstavlja mesečno okupljanje - svake prve srede u mesecu - sa ciljem brze razmene ideja i znanja među učesnicima, u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe. Tri predavanja od 5 minuta, 2 minuta za pitanja i upoznavanje učesnika uz kafu i kiflice radi razmene ideja i moguće dalje saradnje.

Ideja  doručka je da se u neformalnoj atmosferi na brz način predstave ideje i projekti sa ciljem prikupljanja komentara, nalaženja istomišljenjika, razmene znanja iz predstavljene oblasti, a opciono i nalaženje partnera za dalju realizaciju.

To znači da učesnici prezentuju ono na čemu rade i zatim se diskutuje o tome.

Na današnjem doručku predstavljeno je tri start up projekta:

FILTERAPP

FilterApp je mobilna aplikacija namenjena u potpunosti promociji kulture i kulturnih događaja u Beogradu. Korisnik kroz aplikaciju ima pristup objedinjenim informacijama o svim aktuelnim dešavanjima iz oblasti kulture u Beogradu, koja obuhvata sadržaje svih ustanova kulture na jednom mestu.

LAKO PARKIRAJ

Lako Parkiraj je prvi online sistem za deljenje parking mesta u regionu koji spaja vlasnike parking mesta sa onima kojima je parking potreban. Na brz i jednostavan način omogućavaju građanima da unapred rezervišu parking mesto.

MOJ KREDIT

MojKredit je aplikacija koja je namenjena svakome ko ima kredit, i zamišljena je kao personalizovani finansijski savetnik. Cilj aplikacije je da pomogne korisniku da razume koliko može da ga košta njegov kredit, i šta može da uradi kako bi sprečio da ga kredit košta više nego što je potrebno.

Događaj je otvoren za sve koji se bave ili interesuju za nove tehnologije, softver ili hardver. Bilo da ste preduzetnik, dizajner, programer ili slične delatnosti dobrodošli ste da svake prve srede u mesecu predstavite svoje ideje.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
4°C
27.11.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve