Ekonomija
17.05.2018. 12:33
R.E./Foto: Promo

AIK Banka donirala IT opremu Elektrotehničkom fakultetu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

AIK Banka a.d. Beograd donirala je IT opremu u vidu servera i switch-eva Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

U prostorijama Elektrotehničkog fakulteta održano je svečano uručenje donacije, kojem su prisustvovali Milo Tomašević, v.d. dekan ETF-a u Beogradu i Periša Ivanović, Pomoćnik pri Izvršnom odboru AIK Banke.

„Istakao bih veliko zadovoljstvo što smo u prilici da studentima Elektrotehničkog fakulteta pružimo podršku kroz ovakav vid donacije koja će njihovo studiranje učiniti pragmatičnijim i efikasnijim.

AIK Banka je društveno odgovorna banka koja svesrdno pomaže domaće naučne institucije i
školovanje mladih ljudi. Ovo je jedna vrsta naše misije. Planiramo da i u narednom periodu učestvujemo u akcijama ovog tipa, kao i da na ovaj način motivišemo i druge srpske kompanije na slične korake, u interesu šire društvene zajednice“, izjavio je tom prilikom Periša Ivanović,

Pomoćnik pri Izvršnom odboru AIK Banke.

Kao društveno angažovana institucija koja je uvek bila i biće čvrst oslonac domaćoj pameti, nauci, privredi i razvoju, AIK Banka posebnu pažnju posvećuje mladim ljudima, njihovom školovanju i istraživanju. Zato smo se ovog puta odlučili da pružimo podršku obrazovanju studenata ETF-a. U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, razvojem i primenom inovativnih i modernih bankarskim servisa, AIK Banka će nastaviti da podržava digitalizaciju i modernizaciji društva kroz slične donacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
0°C
04.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve