Ekonomija
05.04.2018. 14:36
R.E./Foto: Promo

Predstavnici medija posetili prodajnu kancelariju Skyline Belgrade

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade danas je u svojoj prodajnoj kancelariji, koja se nalazi na uglu Kneza Miloša i Durmitorske ulice, ugostio predstavnike medija i upoznao ih sa svim pogodnostima koje su na raspolaganju zainteresovanim kupcima ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Predstavnici medija tom prilikom, pored obilaska prodajne kancelarije i uzornog stana, gde su se
uverili u kvalitet završnih radova koje će ponuditi Skyline, imali su priliku da uz pomoć VR tehnologije (Virtual Realty aplikacije) „prošetaju“ i kroz stanove ovog kompleksa. Zahvaljujući ovoj aplikaciji i budući kupci će imati mogućnost da se, i pre same izgradnje objekta, upoznaju sa komforom i estetikom odabranih završnih radova u svojim budućim stanovima. Pored toga, u bioskopskoj sali koja se nalazi u sklopu prodajne kancelarije, svi budući posetioci imaće mogućnost da na poseban način upoznaju Skyline Belgrade kroz video turu obilaska ovog impozantnog kompleksa.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Prodajna kancelarija će svim zainteresovanima pružiti neophodne smernice vezane za kupovinu
stana, kao i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova, savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja, sve do konačnog odabira stana i primopredaje ključeva.
Zahvaljujući stručnom osoblju i najmodernijoj tehnologiji, koja izdvaja Skyline Belgrade projekat od ostalih na tržištu Srbije, sa potencijalnim klijentima razvija profesionalan i personalizovan odnos usklađen sa njihovim potrebama.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Skyline Belgrade, kao budući simbol grada, prostiraće se na više od 100.000 kvadratnih metara u
samom centru, i svojim korisnicima pružiće kvalitet, sigurnost i jedinstvene pogodnosti. Izraelski
investitor AFI Europe, koji stoji iza ovog stambeno-poslovnog kompleksa prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i svojim projektima kao što su, “Airport City Belgrade” i “Central Garden” dokazan je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističom smislu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve