26.03.2018. 14:45
R:E/ sportske.net

FUDBAL: "Prijateljski mečevi za nas ne postoje" Krstajić

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mladen Krstajić rekao je danas da za nacionalnu selekciju prijateljske utakmice ne postoje, da se uvek igra na rezultat i da će tako biti i u predstojećem meču protiv Nigerije.

Fudbalere Srbije sutra očekuje druga od dve provere pred majsko okupljanje za pripreme i nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Sigurno da je prva utakmica arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda, jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek se mora igrati na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri", rekao je Krstajić.

Posle poraza od Maroka, "Orlovi" se u Londonu sastaju sa još jednim učesnikom najvećeg planetarnog takmičenja, Nigerijom.

"Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Krstajić, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Mladen Krstajić je naveo da su svi igrači "spremni i orni" za utakmicu sa Nigerijom.

"Dobra je atmosfera, dobro su odradili trening, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad. Zbog svega navedenog očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno", rekao je selektor Srbije.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Londonu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
27.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve