Hronika
06.09.2018. 13:22
R.E./Alo

"AKO KAŽEŠ BILO KOME STRADAĆE TI DECA": Natašu su brat i snaja silovali, tukli i terali je da briše sopstvenu krv sa poda

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nataša M. (39), majka troje dece, preživela je nezamisliv horor kada su je brat i snaja silovali, tukli, mučili i terali da briše sopstvenu krv sa poda.

Da stvar bude gora, ona je svog brata po majci, iz njenog prvog braka, Dejana S.(34) upoznala pre nekoliko godina. Pravi pakao za nju počinje kada je otišla u posetu Dejanu i njegovoj supruzi Jasni, koji žive u drugom gradu.

Sve što je usledilo bilo je strahota. Jer, Natašu su seksualno zlostavljali brat kog je tek upoznala i njegova supruga. Silovanje nije bilo jedino čemu je bila izložena.

Dejan je brutalno tukao, gušio, udarao, nije se zaustavljao dok nije video da je sva krvava. Nije joj dozvoljavao da se vrati kući gde su je čekali muž i dve ćerkice od 10 i 11 godina i petogodišnji sin.

Tražio je, kako pišu Večernje novosti, da podnese zahtev za razvod braka, da napusti muža i decu i da uzme njegovo prezime. Slušala je zastrašujuće pretnje - ako bilo kome kažeš nešto, ode ti glava, stradaće ti deca. Verovala je tim pretnjama jer se bavio kriminalnim poslovima.
- Tog dana me je uhvatio za kosu, počeo je da mi udara glavu o zid, nazvao me je pogrdnim imenima, a snajki je pokazao da zatvori prozore i navuče zavese. Odvukao me je u krevet, počeo da me udara pesnicama gde god je stigao, da me guši, ja sam počela da krkljam - ispričala je Nataša kroz plač i nastavila:
- Odvukao me je u kupatilo udarao mi glavom o zid, kad je video krv, stao je. Naterao me je da brišem krvav pod, ali sam se onesvestila. Kada sam došla svesti, Dejan nije bio kod kuće. Onda je i snaja otišla do prodavnice - priča ona.

Kako dodaje, taj trenutak Nataša je iskoristila za svoj beg u slobodu. Otrčala je kod komšija, čija je kuma socijalna radnica i oni su joj pomogli.

Uputili su je na Savetovalište i u Sigurnoj kući je već dva meseca.

Sada se redovno viđa sa porodiciom i decom. Odlazi kod psihologa na terapije. I dalje živi u stalnom, parališućem strahuu da će Dejan da ispuni pretnje i da će je kad - tad naći.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
30.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve