Hronika
05.11.2019. 19:12
R. E.

BJELOGRLIĆ O NESREĆI I SINU: Ovo je udar na moju porodicu, ne plašim se

bjelogrlic-2.jpg

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izjavio je na konferenciji za novinare da njegov sin Aleksej Bjelogrlić nije pobegao sa mesta nesreće prošle godine kada je izazvao udes u Karađorđevoj ulici u kome je motorista M. V. (39) zadobio lakše telesne povrede. Bjelogrlić je objasnio i da je njegov sin pomogao ranjenom motoristi.

"Moj sin jeste izazvao nesreću, to niko ne negira, ali nije pobegao i nije ubio čoveka. Naprotiv. Aleksej je pozvao hitnu pomoć, sve vreme bio uz povređenog čoveka, a kad je došao kući saopštio je šta se dogodilo, zatim se prijavio policiji. Nakon toga, otišli smo u bolnicu gde je bio smešten povređen čovek, on je bio zbrinut, tada je bilo sve u redu, danas je takođe sve u redu s njim, a mi smo ostali u odličnim odnosima sa porodicom", izjavio je Bjelogrlić.

Pojedini mediji nedavno su objavili da je Aleksej povredio vozača motora, a zatim pobegao s lica mesta.

Naglasivši da je Aleksej pomogao povređenom čoveku, i da se nakon toga prijavio policiji, advokat porodice Bjelogrlić, Goran Draganić, rekao je da je protiv Alekseja Bjelogrlića pokrenut krivični postupak.

"Iako je pokrenut krivični postupak protiv Alekseja, tužilaštvo je postupilo u skladu sa zakonom, te su procenili da neće biti krivičnog gonjenja", rekao je Draganić i objasnio da je primenjen princip oportuniteta i da je naredba javnog tužioca bila da se uplati oko 1.200 evra, a ne nikakva nagodba porodice Bjelogrlić sa povređenim čovekom.

Ocenio je i da je to udar na njegovu porodicu i poručio da se ne boji i dodao da se ne plaši medija i da je spreman na njihove provokacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
21.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve