Hronika
19.04.2019. 09:00
T.M.S./Foto:Shutterstock

Dok je šabački makro prao pare na Kipru, tata i mama su imali specijalne zadatke

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mihailo Maksimović, šabački makro koji je u Beogradu vodio lanac elitne prostitucije, kako je "Ekspres" već objavio samo za poslednjih šest meseci zaradio je pola miliona evra.

"Novac je prao na Kipru. Često je putovao tamo, i to zbog, kako se pretpostavlja, kupovine nekretnina. Na taj način je prao novac zarađen od organizovanja lanca elitne prostitucije, u kome su bile mnoge starlete i rijaliti zvezde, ali i obične devojke, koje nisu poznate u javnosti", kaže za "Ekspres" izvor uključen u istragu, koja je protiv Maksimovića pokrenuta krajem februara, kada je uhapšen.
Nakon toga uhapšen je i njegov brat Dušan Milenković, a zatim i dve devojke, koje su odlučile da svedoče protiv Maksimovića.
Izvor "Ekspresa" otkriva da su u posao elitne prostitucije bili uključeni i roditelji uhapšenog Maksimovića.
"Svaki put kada je Mahailo išao na Kipar, njegovi tata i mama su imali specijalni zadatak. Mama je vodila evidenciju o uslugama koje su pružale devojke, a tata je išao da uzima novac od klijenta", kaže naš izvor.
On navodi i da će Maksimovićevi roditelji uskoro biti pozvani na saslušanje.
Maksimović je inače bio hapšen i 2014. zbog organizovanja prostitucije, ali je tada kažnjen uslovom i novčanom kaznom od 120.000 dinara.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
05.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve