Uncategorized
05.03.2018. 10:24
R.E./Beta

EKSPLOZIJA U AUTBUSU NA LINIJI 45 U ZEMUNU: Povređena žena, eksplodirala zadnja vrata

hitna-pomoc.png

U autobusu na liniji 45 dogodila se eksplozija u kojoj je žena zadobila povredu glave, rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Žena je u svesnom stanju prevezena u Kliničko-bolnički centar u Zemunu, rekla je Macura.

Poziv je upućen Hitnoj pomoći u 06.50 h, dodala je Macura, koja je rekla da je u eksploziji krov autobusa razvaljen.

Prema navodima nekih medija, u autobusu privatnog prevoznika tokom vožnje je došlo do eksplozije kod zadnjih vrata, pošto je došlo do kvara vazdušnih instalacija koje se nalaze na zadnjem delu krova.

Do incidenta je došlo u Glavnoj ulici u Zemunu.

Drago Tošić ispred konzorcijuma "Ariva" u okviru kojeg posluje privatni prevoznik u čijem je vlasništvu autobus rekao je za Prvu televiziju da je do incidenta došlo zbog kvara na instalacijama.

"Oko 6.40 h došlo je do kvara na instalacijama za vazduh, do eksplozije boce u krovnoj konstrukciji. Vozač je zaustavio vozilo i proverio sa putnicama da li je neko povređen. Niko se nije prijavio da ima povrede. Jedna gospođa se kasnije sama javila Hitnoj pomoći", kazao je on i dodao da je utvrđivanje uzroka incidenta u toku.

"Vozila svako veče prolaze kontrolu i redovno idu na tehničke preglede. Ovako nešto se nije moglo predvideti. Verujemo da je fabrički došlo do neke greške, ali tek će se utvrditi šta je izazvalo incident", rekao je.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
14°C
20.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve