Hronika
21.09.2018. 12:11
R.E./Beta/Foto: MUP Srbije/Ilustracija

GORELA NAFTNA BUŠOTINA U BRADARCU KOD POŽAREVCA: Povređena trojica radnika tokom remonta

07.jpg

U požaru na naftnoj bušotini u Bradarcu kod Požarevca povređena su tri radnika, saopštila je Naftna industrija Srbije (NIS).

Radio-televizija Srbije prenela je sinoć da su dvojica teže povređenih radnika posle ukazane pomoći u požarevačkoj bolnici prebačeni u Beograd sa opekotinama drugog i trećeg stepena na više od 50 odsto površine tela, ali nisu životno ugroženi.

NIS je saopštio da je požar izbio sinoć oko 19.30 tokom remonta bušotine, da je ugašen oko 21 čas i da nema opasnosti po životnu sredinu i meštane sela Bradarac.

Ta kompanija navela je da saradjuje sa nadležnim službama i da će nakon istrage biti poznati podaci o uzrocima požara.

Antić: Povređeni radnici u Bradarcu nisu životno ugroženi

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da povređeni radnici u požaru na naftnoj bušotini kod Požarevca nisu životno ugroženi i da nema opasnosti za zdravlje i bezbednost građana zbog eksplozije.

Antić je za televiziju Prva kazao da su povređena tri radnika u Bradarcu kod Požarevca stabilnog stanja, a da se utvrdjuje uzrok nesreće.

"Na licu mesta su prisutni svi državni organi od inspekcije iz Ministarstva rudarstva i energetike koji utvrdjuju te stručne aspekte, preko svih ostalih organa Ministarstva unutrašnjih poslova", rekao je Antić.

Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je da su radnici povređeni 19.30 tokom remonta bušotine, da je ugašen oko 21 čas i da nema opasnosti po životnu sredinu i meštane sela Bradarac.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve