Hronika
20.03.2019. 15:50
R.E. / Blic

HOROR U ARILJU: Hteo da zakolje ženu, pa izbo njenu sestru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Užasna drama odigrala se u Arilju u petak popodne kada je N. Đ. (39) nožem nasrnuo na svoju suprugu M. Đ. (32), i to pred njihovo dvoje dece! Tragediju je sprečila sestra napadnute M. Đ. koja je u obračunu sa pomahnitalim zetom zadobila povrede.

Prava drama u petak popodne odigrala se u Arilju, u kući roditelja M. Đ, u koju se ova žena doselila pošto je ostavila svog muža. Noseći nož u ruci N. Đ. (39) je došao u svoju tazbinu. M. Đ. u panici je utrčala u jednu od soba i zabarikadirala se. U tom trenutku u kući sa njom su bili njeni maloletni sin i ćerka. Kako saznajemo, N. Đ. je pomahnitalo pokušavao da razvali vrata i dođe do preplašene žene.

Pozive u pomoć čula je mlađa sestra M. Đ. koja se nalazila u blizini. Shvativši šta se dešava, skočila je na njega pokušavajući da ga savlada i otme mu nož.

Uspela je da ga obori na pod. Međutim, u toj žestokoj borbi ubodena je nožem.

Za sada nije poznato da li ju je N. Đ. namerno ubo tokom sukoba, ili je naletela na sečivo dok je pokušavala da mu otme nož. Nakon što je to uspela,  pomahnitali napadač razoružan pobegao iz kuće. Nedugo zatim ga je pronašla policija i uhapsila.

Njemu je određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve