Hronika
16.08.2021. 18:05
Tanjug

Saslušan Kinez

Horor u autobusu 37: "Udario sam ih čekićem jer..."

čekić
Izvor: Shutterstock

Kineski državljanin W. X. (41) priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u subotu, 14. avgusta, čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor.

W.X. se na saslušanju branio da je to uradio zbog vrućine i jer ga stalno neko prati..., a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje, saznaje Tanjug.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer Kinez nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.

Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela, preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad, za Tanjug u tužilaštvu.

W.X. se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je u subotu najpre u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu.

Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.

Brzom intervencijom policije on i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je Kinez i uhapšen.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izrešetali frizerski salon
policija, ubistvo, pucnjava

ranjeno 20 osoba

02.08.2021. 08:13

Izrešetali frizerski salon

Dvojica muškaraca ušetala su se u gužvu ispred frizerskog salona u Kvinsu, u Njujorku, i otvorili vatru i ranili deset ljudi, pre nego što su pobegli na mopedima, saopštila je lokalna policija.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve